Повезане вести

Дирљива конференција Михе, било је смеха и суза: Анђели чувари су били уз мене!

Дирљива конференција Михе, било је смеха и суза: Анђели чувари су били уз мене!

Телеграф 29.11.2019
Миха решио да открије све детаље борбе против леукемије. Тренер Болоње Синиша Михајловић решио је да се обрати јавности, први пут после четири месеца, откад је саопштио да креће у битку против леукемије. Миха је недавно изашао… »
Михајловић у сузама: Хвала свима, посебно докторима, без њих не бих био пред вама (видео)

Михајловић у сузама: Хвала свима, посебно докторима, без њих не бих био пред вама (видео)

Спортски журнал 29.11.2019
Очигледно је било да је Михајловић тешко поднео само прву фазу хемотерапије, заиста је тада изгледао бледо и испијено, мада је чак и у том периоду водио тим са клупе у првом колу Серије А! Све истинске љубитеље фудбала 13. јула… »
Емотиван говор Синише Михајловића: На путу сам да будем бољи човек, не желим да се прича више о мени који болујем од…

Емотиван говор Синише Михајловића: На путу сам да будем бољи човек, не желим да се прича више о мени који болујем од…

Вечерње новости 29.11.2019
Не желим више да се враћам у болницу, рекао је Синиша. Тренер Болоње Синиша Михајловић уживо се обраћа навијачима и свету спорта и фудбала. Први пут од када је сазнао да болује од леукемије и ушао у борбу са овом тешком болешћу… »
Михајловић заплакао: "Извините, емоције су ме обузеле. Извините што плачем".

Михајловић заплакао: "Извините, емоције су ме обузеле. Извините што плачем".

Прва 29.11.2019
Синиша Михајловић, легендарни српски фудбалер, обратио се медијима у Болоњи први пут након што је објавио да болује од леукемије. "Четири тешка месеца су иза мене. Био сам на Институту где сам имао хемиотерапије и својим јаким… »
Михајловић о Ибрахимовићевом наставку каријере: Ако дође у Болоњу, доћи ће због нашег пријатељства

Михајловић о Ибрахимовићевом наставку каријере: Ако дође у Болоњу, доћи ће због нашег пријатељства

Вечерње новости 29.11.2019
Не верујем да ће се до 10. децембра било шта десити по том питању, рекао је тренер Болоње. Синиша Михајловић се данас обратио уживо јавности заинтересованој за његово здравље, први пут од јуна 2019. године када је сазнао да… »
"Ако то уради због: Мене..." Михајловић протресао Европу причом о трансферу Ибрахимовића, а ево шта је рекао након што је…

"Ако то уради због: Мене..." Михајловић протресао Европу причом о трансферу Ибрахимовића, а ево шта је рекао након што је…

Спортал блиц 29.11.2019
се по први пут од почетка лечења леукемије обратио јавности, а осим страшних детаља лечења, говорио је и о стриктно фудбалским стварима. Најпре је имао занимљив разговор са првотимцима, а затим је говорио и потенцијалном… »
Михајловић кроз сузе: Нашао сам анђеле чуваре (видео)

Михајловић кроз сузе: Нашао сам анђеле чуваре (видео)

Прослављени српски фудбалер, који се први пут огласио јавности након 13. јула када је открио да болује од леукемије, у излагању истакао је да му није лако због превише емоција. Тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић у… »
"Живео сам дан за дан": Миха се у сузама оголио као никад раније, причао је о свим страшним мукама током лечења и открио ко…

"Живео сам дан за дан": Миха се у сузама оголио као никад раније, причао је о свим страшним мукама током лечења и открио ко…

Спортал блиц 29.11.2019
Конференеција за медије о здравственом стању заказана је за петак од 11 часова, када ће се наш стратег обратити јавности. Овде можете уживо пратити његово обраћање: Прво обраћање је било краће, након тога је доктор детаљно… »
Гранде Синиша: Још сам овде!

Гранде Синиша: Још сам овде!

Моззарт спорт 29.11.2019
“Плашио сам се, и даље се плашим, али надам се да ћу из овог искуства изаћи као бољи човек“, рекао је Михајловић на првој конференцији за новинаре откако је 13. јула објавио да болује од леукемије. Таман што је Синиша… »
Плакао сам четири месеца, нема више суза – Михајловић: Нашао сам своје анђеле чуваре! (видео)

Плакао сам четири месеца, нема више суза – Михајловић: Нашао сам своје анђеле чуваре! (видео)

Хот спорт 29.11.2019
Легендарни Синиша Михајловић се први пут обратио медијима у Болоњи након објаве да болује од леукемије. Синишу су изненадили играчи, који су дошли на конференцију да пруже подршку тренеру. – Хвала вам свима. А ви момци, требало… »
100 дана и сузе: Миха на добром путу оздрављења

100 дана и сузе: Миха на добром путу оздрављења

Н1 Инфо 29.11.2019
Синиша Михајловић обратио се у петак медијима како би говорио о напретку лечења и како би се свима још једном захвалио на подршци коју има у борби за живот. У четвртак је Синиша Михајловић најавио конференцију за медије заказану… »
Хвала мојој жени, једина има већа... од мене! Миха у сузама открио да су му деца нудила коштану срж

Хвала мојој жени, једина има већа... од мене! Миха у сузама открио да су му деца нудила коштану срж

Телеграф 29.11.2019
Емотивна конференција у Болоњи! Тренер Болоње Синиша Михајловић имао је дирљиво обраћање јавности после пресађивања коштане сржи. Он побеђује у борби против леукемије, а сада је решио да изађе пред јавност и проговори о… »
Миха заплакао пред новинарима, играчи му приредили изненађење!

Миха заплакао пред новинарима, играчи му приредили изненађење!

Спортске.нет 29.11.2019
Како је најављивано претходних дана, српски стручњак се данас обраћа јавности после изласка из болнице и завршена три циклуса хемотерапије. Популарни Миха је на прес конференцију дошао у друштву доктора Калва из специјалне… »
Шта ће рећи Михајловић?

Шта ће рећи Михајловић?

Тренер Болоње заказао конференцију за медије на којој ће говорити о борби против леукемије. Синиша Михајловић заказао је за данас у 11.00 часова конференцију за медије на стадиону Болоње. Биће то прво појављивање тренера… »

Вести дана »