Повезане вести
Милојевић о растанку са звездом: "Ако сам крив - крив сам!" Тренер црвено-белих након нокаута од Бајерна забринуо навијаче!
Спортал блиц 29.11.2019
Тренер рекао је данас да његови фудбалери немају страст коју су имали раније, а која је потребна, и да ће пробати да је врати, а навео је да се нада да се неће поновити неке ствари које су се дешавале на утакмици против Бајерна… »
Владан Милојевић: Поносан сам што сам део Звездине историје, отићи ћу када управа тако одлучи
Хот спорт 29.11.2019
Фудбалери Црвене звезде у 18. колу Суперлиге Србије дочекују Вождовац. Пред тај дуел Владан Милојевић је изашао пред новинаре како би изнео своја очекивања и најавио меч. – Улазимо у циљну равнину домаћег првенства, Вождовац у… »
Милојевић: Немам проблем да одем ако треба
Н1 Инфо 29.11.2019
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић пред утакмицу са Вождовцем говорио је о свом статусу у клубу, подршци коју је добио од управе после убедљивог пораза од Бајерна у Лиги шампиона... "Кад причамо о мом статусу… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 1 сатјош 33 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 4 сатијош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана