Povezane vesti
Milojević o rastanku sa zvezdom: "Ako sam kriv - kriv sam!" Trener crveno-belih nakon nokauta od Bajerna zabrinuo navijače!
Sportal blic 29.11.2019
Trener rekao je danas da njegovi fudbaleri nemaju strast koju su imali ranije, a koja je potrebna, i da će probati da je vrati, a naveo je da se nada da se neće ponoviti neke stvari koje su se dešavale na utakmici protiv Bajerna. je u utorak uveče… »
Vladan Milojević: Ponosan sam što sam deo Zvezdine istorije, otići ću kada uprava tako odluči
Hot sport 29.11.2019
Fudbaleri Crvene zvezde u 18. kolu Superlige Srbije dočekuju Voždovac. Pred taj duel Vladan Milojević je izašao pred novinare kako bi izneo svoja očekivanja i najavio meč. – Ulazimo u ciljnu ravninu domaćeg prvenstva, Voždovac u poslednje vreme… »
Milojević: Nemam problem da odem ako treba
N1 Info 29.11.2019
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević pred utakmicu sa Voždovcem govorio je o svom statusu u klubu, podršci koju je dobio od uprave posle ubedljivog poraza od Bajerna u Ligi šampiona... "Kad pričamo o mom statusu, istakao bih da sam… »
Vesti dana »
Nikad veća ludnica na tabeli Evrolige: Evo kako sada stoje Crvena zvezda i Partizan, večiti derbi promenio mnogo toga
Nova pre 46 minutajoš 12 povezanih
Nova avionska nesreća! Avion sa putnicima eksplodirao u vazduhu iznad Filadelfije, svi putnici poginuli, među njima i jedno bolesno dete!
Kurir pre 46 minutajoš 4 povezane
Sad se sve lomi: Ključna odluka u rasporedu Srbije i Danske, ko će pokušati da donese pobedu?
Nova pre 34 minutajoš 4 povezane
Laži, muljanja i registratori: Vučić se već tri meseca pere od odgovornosti za pad nadstrešnice. Džaba.
Nova pre 34 minutajoš 1 povezana