Повезане вести
Србин ‘матирао’ Албанца, цела скупштина се смејала
Ало 29.11.2019
„Био сам у Призрену, био сам у Богословији, у Грачаници, и ако Бог да, догодине у Призрену”, говорио је у уторак 12.11. председник Демократске народне партије и народни посланик Демократског фронта, Милан Кнежевић, када га је… »
У Јадранском мору се дешава судар који прети да направи хаос! Све пулсира
Ало 29.11.2019
Померање тектонских плоча. Балкан важи за једно од најтруснијих подручја у Европи, па земљотреси попут оних који су се десили у Албанији, БиХ и Грчкој не треба да чуде. Колико су чешћи земљотреси на Балкану него у многим… »
Забрањени знак освануо на гробљу, на полеђини оставили поруку која утерује страх у кости!
Ало 29.11.2019
Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове Ш бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на полеђини споменика који асоцира на гроб Анте Павелића у… »
Полиција пресекла ланац! Сваке ноћи кроз тајни отвор излазили из Србије! (фото)
Ало 29.11.2019
Мађарска полиција открила је два тунела које су користили мигранти како би ушли у ту земљу из Србије. Један тунел је пронађен у селу Асоталому на југу земље где је полиција привела 44 мигранта који су користили недозвољене… »
Јака киша изазвала хаос у Црној Гори: Приликом одрона, стена пала на ауто, обустављен саобраћај
Вечерње новости 29.11.2019
Због одрона у месту Купина, на путу Подгорица – Колашин прекинут је саобраћај за све врсте возила. Киша која је у Црној Гири падала повремено свом жестином у петак, допринела је новим проблемима у саобраћају. Због одрона у месту… »
Хрватска: Кукасти крст на споменику палим борцим
РТВ 29.11.2019
ЛАБИН - Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на полеђини споменика који асоцира на гроб Анте Павелића… »
Ишарали кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима
Вечерње новости 29.11.2019
Како се наводи, то је трећи пут да је тај споменик ишаран. Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на… »
Откривена два тунела за мигранте између Мађарске и Србије
РТС 29.11.2019
Мађарска полиција је саопштила да је открила два тунела којим су мигранти у ту земљу стизали из Србије, као и да их је потом затрпала, преноси АП. Мађарска полиција је саопштила да је један тунел пронађен у селу Ашотхалом, где… »
Мађари открили два тунела којима су мигранти стизали из Србије
РТВ 29.11.2019
БУДИМПЕШТА - Мађарска полиција саопштила је да је открила два тунела којим су мигранти у ту земљу стизали из Србије, као и да их је потом затрпала, преноси АП. Мађарска полиција саопштила је да је један тунел пронађен у селу… »
Мађарска полиција нашла два мигрантска тунела код границе са Србијом
Н1 Инфо 29.11.2019
Мађарска полиција саопштила је да је пронашла два тунела која су користили мигранти да уђу у земљу из Србије. Из Централе мађарске полиције саопштено је да је један тунел откривен у јужном селу Ашоталому где су такође привели 44… »
Исекли га по глави, поломили прст, оба ока му била затворена од батина: Босански студент претучен у Сплиту јер су мислили да…
Вечерње новости 28.11.2019
Само ми је казао: "Зовите хитну....", прича један Сплићанин. Стајао сам на семафору на Пољичкој цести, таман сам изашао с посла на паузу, у близини фаст фоода "Медуза" и одједном ми прилази неки момак стар двадесетак година… »
Вести дана »
Велика сензација на Аустралијан опену: Квалификант почистио апсолутног фаворита
Вечерње новости пре 3 минутајош 23 повезане
Почела производња нафтних деривата у Рафинерији у Панчеву: евро дизел на пумпама од 27. јануара
Еуроневс пре 3 минутајош 14 повезаних
Данас сунчано, ветровито и хладно, највиша температура до 5 степени
РТВ пре 19 минутајош 12 повезаних
Најбољи играч Немачке напао селектора: Поништио му гол против Србије, а овај подивљао
Мондо пре 40 минутајош 15 повезаних