Повезане вести

Србин ‘матирао’ Албанца, цела скупштина се смејала

Србин ‘матирао’ Албанца, цела скупштина се смејала

Ало 29.11.2019
„Био сам у Призрену, био сам у Богословији, у Грачаници, и ако Бог да, догодине у Призрену”, говорио је у уторак 12.11. председник Демократске народне партије и народни посланик Демократског фронта, Милан Кнежевић, када га је… »
У Јадранском мору се дешава судар који прети да направи хаос! Све пулсира

У Јадранском мору се дешава судар који прети да направи хаос! Све пулсира

Ало 29.11.2019
Померање тектонских плоча. Балкан важи за једно од најтруснијих подручја у Европи, па земљотреси попут оних који су се десили у Албанији, БиХ и Грчкој не треба да чуде. Колико су чешћи земљотреси на Балкану него у многим… »
Забрањени знак освануо на гробљу, на полеђини оставили поруку која утерује страх у кости!

Забрањени знак освануо на гробљу, на полеђини оставили поруку која утерује страх у кости!

Ало 29.11.2019
Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове Ш бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на полеђини споменика који асоцира на гроб Анте Павелића у… »
Полиција пресекла ланац! Сваке ноћи кроз тајни отвор излазили из Србије! (фото)

Полиција пресекла ланац! Сваке ноћи кроз тајни отвор излазили из Србије! (фото)

Ало 29.11.2019
Мађарска полиција открила је два тунела које су користили мигранти како би ушли у ту земљу из Србије. Један тунел је пронађен у селу Асоталому на југу земље где је полиција привела 44 мигранта који су користили недозвољене… »
Јака киша изазвала хаос у Црној Гори: Приликом одрона, стена пала на ауто, обустављен саобраћај

Јака киша изазвала хаос у Црној Гори: Приликом одрона, стена пала на ауто, обустављен саобраћај

Вечерње новости 29.11.2019
Због одрона у месту Купина, на путу Подгорица – Колашин прекинут је саобраћај за све врсте возила. Киша која је у Црној Гири падала повремено свом жестином у петак, допринела је новим проблемима у саобраћају. Због одрона у месту… »
Хрватска: Кукасти крст на споменику палим борцим

Хрватска: Кукасти крст на споменику палим борцим

РТВ 29.11.2019
ЛАБИН - Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на полеђини споменика који асоцира на гроб Анте Павелића… »
Ишарали кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима

Ишарали кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима

Вечерње новости 29.11.2019
Како се наводи, то је трећи пут да је тај споменик ишаран. Непознати вандали ишарали су данас кукасти крст и знакове СС бригаде на споменик палим борцима на градском гробљу у Лабину. Осим тога, вандали су написали и натпис на… »
Откривена два тунела за мигранте између Мађарске и Србије

Откривена два тунела за мигранте између Мађарске и Србије

РТС 29.11.2019
Мађарска полиција је саопштила да је открила два тунела којим су мигранти у ту земљу стизали из Србије, као и да их је потом затрпала, преноси АП. Мађарска полиција је саопштила да је један тунел пронађен у селу Ашотхалом, где… »
Мађари открили два тунела којима су мигранти стизали из Србије

Мађари открили два тунела којима су мигранти стизали из Србије

РТВ 29.11.2019
БУДИМПЕШТА - Мађарска полиција саопштила је да је открила два тунела којим су мигранти у ту земљу стизали из Србије, као и да их је потом затрпала, преноси АП. Мађарска полиција саопштила је да је један тунел пронађен у селу… »
Мађарска полиција нашла два мигрантска тунела код границе са Србијом

Мађарска полиција нашла два мигрантска тунела код границе са Србијом

Н1 Инфо 29.11.2019
Мађарска полиција саопштила је да је пронашла два тунела која су користили мигранти да уђу у земљу из Србије. Из Централе мађарске полиције саопштено је да је један тунел откривен у јужном селу Ашоталому где су такође привели 44… »
Исекли га по глави, поломили прст, оба ока му била затворена од батина: Босански студент претучен у Сплиту јер су мислили да…

Исекли га по глави, поломили прст, оба ока му била затворена од батина: Босански студент претучен у Сплиту јер су мислили да…

Вечерње новости 28.11.2019
Само ми је казао: "Зовите хитну....", прича један Сплићанин. Стајао сам на семафору на Пољичкој цести, таман сам изашао с посла на паузу, у близини фаст фоода "Медуза" и одједном ми прилази неки момак стар двадесетак година… »

Вести дана »