Povezane vesti

‘Spremniji nego što sam očekivao’: Redžija Redika za Partizan su spremili ljubimci Grobara! (video)

‘Spremniji nego što sam očekivao’: Redžija Redika za Partizan su spremili ljubimci Grobara! (video)

Hot sport 29.11.2019
Najnovije pojačanje KK Partizan Redži Redik dao je prvi intervju po dolasku u crno-beli tabor, i to za klupsku televiziju. Prvi utisci su, kako sam Redik kaže, veoma pozitivni. – Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu… »
"Hvala navijačima, dobro ih pamtim": Novi Partizanov Amerikanac otkrio: Neki su mi govorili da ne dolazim u Srbiju!

"Hvala navijačima, dobro ih pamtim": Novi Partizanov Amerikanac otkrio: Neki su mi govorili da ne dolazim u Srbiju!

Sportal blic 29.11.2019
Novi košarkaš Partizana rekao je da očekuje dobre partije u crno-belom dresu, kao i da je zadovoljan dosadašnjim tokom prilagođavanja. Partizan je u četvrtak ozvaničio saradnju sa Redingom, nakon obavljenih lekarskih pregleda, čime je ekipa Andree… »
Reding: U boljoj sam formi nego što sam očekivao, Lučić i Mačvan me pripremili za Partizan

Reding: U boljoj sam formi nego što sam očekivao, Lučić i Mačvan me pripremili za Partizan

Mozzart sport 29.11.2019
„Zahvaljujem se navijačima na porukama podrške koje dobija otkako sam potpisao za ovaj klub. Svi su me ohrabrili. Doduše, bilo je i nekih komenatara i onih koji su mi rekli da ne dolazim. Hvala svima koji su mi poželeli dobrodošlicu i nadam se da… »

Vesti dana »