Povezane vesti
Voditeljka RTS otvorila vrata porodičnog doma! Progovorila o privatnom životu, a tek da čujete kakva je domaćica!
Kurir 29.11.2019
Voditeljka Marija Popović otvorila je vrata svog porodičnog doma u kom živi sa suprugom Milanom i ćerkom Sofijom. Osim o svojim i navikama njene porodice, progovorila je i o tome kakva je domaćica, te kako priprema slavu Sveti Alimpije. Kako je istakla… »
"Ja sam prava domaćica": Voditeljka RTS-a nam je otvorila vrata svog doma, a unutra prepuno detalja... (video)
Blic 29.11.2019
Marija Popović, voditeljka i autorka emisije “RTS ordinacija”, ugostila je našu ekipu u porodičnom domu u kojem živi sa suprugom Milanom i ćerkom Sofijom, gde nam je pričala kako svojim, tako i navikama njene porodice, te otkrila da uskoro priprema slavu… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 7 satijoš 19 povezanih

Srbija slavi Dušana Vlahovića: „Orlovi“ odneli tri boda sa gostovanja u Letoniji
Danas pre 27 minutajoš 32 povezane

Evrobasket: Nemcima deset minuta dovoljno za četvrtfinale, Šengun sprečio eliminaciju Turske
BBC News pre 1 satjoš 58 povezanih

“Svaka koščica me boli”: Nikola o posledicama sukoba sa Žandarmom u Novom Sadu (VIDEO)
Serbian News Media pre 47 minutajoš 24 povezane

Stativa u nadoknadi spasila Orlove gubitka bodova (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 37 povezanih