Povezane vesti
Darku sam dala milijardu šansi! Ana Sević bez dlake na jeziku: Zbog ovoga smo oboje bili samo osramoćeni!
Kurir 29.11.2019
Ana Sević još jednom je progovorila o braku i razvodu od Darka Lazića, objašnjavajući da je tip osobe koja je u stanju da čoveku da "milijardu šansi da se promeni", ali da ipak nije uspela da spasi brak. "Što kažu ja teram, teram da vidim dokle ćeš! Da… »
"Darku sam dala milijardu šansi": Ana Sević priznala da je pokušala da spase brak sa Lazićem
Blic 29.11.2019
Ana Sević u emsiji "Magazin In" ponovo je progovorila o odnosu sa Darkom i trzavicama koje je doživaljavala u braku. - Što kažu ja teram, teram da vidim dokle ćeš! Da ti dam milijardu i jednu šansu da se promeniš. Milijardu sam šansi dala i Darku. S… »
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih
Ministar Bratina: Mladi nisu svesni da policija ima pravo da ih bije i ubije (video)
Jugmedia pre 22 minutajoš 29 povezanih
RHMZ upozorio: Vodostaj Save kod Šapca iznad granice redovne odbrane od poplava
Danas pre 3 satajoš 31 povezana
UŽIVO Tramp preti Iranu da će doživeti pakao; Teheran poručio da će gađati izraelske ambasade
Sputnik pre 1 satjoš 69 povezanih
Čelsi se baš iživljavao, sedam komada u mreži poslednjeplasiranog tima iz treće lige za polufinale FA kupa
Sportske.net pre 1 satjoš 31 povezana