Povezane vesti
Darku sam dala milijardu šansi! Ana Sević bez dlake na jeziku: Zbog ovoga smo oboje bili samo osramoćeni!
Kurir 29.11.2019
Ana Sević još jednom je progovorila o braku i razvodu od Darka Lazića, objašnjavajući da je tip osobe koja je u stanju da čoveku da "milijardu šansi da se promeni", ali da ipak nije uspela da spasi brak. "Što kažu ja teram, teram da vidim dokle ćeš! Da… »
"Darku sam dala milijardu šansi": Ana Sević priznala da je pokušala da spase brak sa Lazićem
Blic 29.11.2019
Ana Sević u emsiji "Magazin In" ponovo je progovorila o odnosu sa Darkom i trzavicama koje je doživaljavala u braku. - Što kažu ja teram, teram da vidim dokle ćeš! Da ti dam milijardu i jednu šansu da se promeniš. Milijardu sam šansi dala i Darku. S… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku: Netanjahu: Izrael za sada obustavlja napade na Iran
Euronews pre 1 danjoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 8 satijoš 72 povezane
Razorni zemljotres na Filipinima odneo najmanje tri života: Srušene brojne zgrade i kuće
Telegraf pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 6 satijoš 47 povezanih