Повезане вести

Ко је иоле близу Ларкину? На вечној листи и Шћепановић

Ко је иоле близу Ларкину? На вечној листи и Шћепановић

Н1 Инфо 30.11.2019
Плејмејкер Анадолу Ефеса Шејн Ларкин задивио је евролигашку публику у петак увече „демолиравши“ Бајерн Минхен партијом за историју такмичења, а занимљиво је видети који су играчи у историји европске елите имали сличне нападачке… »
Није тешко погодити ко је МВП кола у ЕЛ, уживајте у историјских 49 поена!

Није тешко погодити ко је МВП кола у ЕЛ, уживајте у историјских 49 поена!

Спортске.нет 30.11.2019
Партија за памћење. Невероватан меч одиграо је Шејн Ларкин против минхенског Бајерна, тешко да је неко замишљао да такав учинак можете да остварите у једној евролигашкој утакмици, посебно против екипе Дејана Радоњића. Ипак… »
"Обруч ми је изгледао као: Океан!" Како је то Шејн Ларкин нестварно оборио кошгетерски рекорд Евролиге? /видео/

"Обруч ми је изгледао као: Океан!" Како је то Шејн Ларкин нестварно оборио кошгетерски рекорд Евролиге? /видео/

Спортал блиц 30.11.2019
Плејмејкер Анадолу Ефеса Шејн Ларкин каже да је пресрећан после обарања рекорда Евролиге – Бајерну је убацио чак 49 поена (5/7 за два, 10/12 за три, 9/10 са линије пенала). “Заиста не знам шта сада да кажем. Радимо изузетно… »
Ларкинова нестварна ноћ: Американац оборио рекорд Евролиге

Ларкинова нестварна ноћ: Американац оборио рекорд Евролиге

Вечерње новости 29.11.2019
Шејн Ларкин је постигао 49 поена, што је нови рекорд Евролиге у победи Ефеса против Бајерна. Кошаркаши Ефеса победили су на свом терену у Истанбулу Бајерн из Минхена са 104:75 (30:22, 27:18, 19:18, 28:17), у утакмици 11. кола… »
Оборен рекорд Евролиге! Шејн Ларкин се управо уписао у историју! Ефес је дао 104 поена, његових је било скоро пола

Оборен рекорд Евролиге! Шејн Ларкин се управо уписао у историју! Ефес је дао 104 поена, његових је било скоро пола

Спортал блиц 29.11.2019
Кошаркаши Ефеса славили су у мечу 11. кола Евролиге против Бајерна резултатом 104:75 уз невероватну партију Шејна Ларкина Истанбуслки тим је боље отворио дуел у дворани "Синан Ердем" и после уводних 10 минута стекао осам поена… »

Вести дана »