Povezane vesti

Bolna ispovest oca koji je izgubio sina: "Umesto da se veselimo, pronašao sam ga 20 metara od kombija, mrtvog"

Bolna ispovest oca koji je izgubio sina: "Umesto da se veselimo, pronašao sam ga 20 metara od kombija, mrtvog"

Blic 30.11.2019
- Da je sreće da sam ja otišao, a ne moj najstariji sin Žikica. Bio mu je prvi radni dan. Poveo sam ga sa mnom da zaradimo koji dinar. Umesto da se zajedno smejemo i veselimo, sina sam našao dvadesetak metara dalje od kombija. Mrtvog. Ne znam kako ću… »
Nova saznanja! Vozač kamiona smrti nije bio pijan: Izašao iz vozila i nije mogao da progovori od šoka, skamenio se!

Nova saznanja! Vozač kamiona smrti nije bio pijan: Izašao iz vozila i nije mogao da progovori od šoka, skamenio se!

Kurir 30.11.2019
Vozač šlepera, Kraljevčanin G.B. (46) koji je u petak na auto-putu Beograd – Niš prešavši u zaustavnu traku udario u kombi u kojem su se nalazili radnici iz Kragujevca kada je stradalo troje, a povređeno osmoro ljudi, nije bio pijan. - Alko-test… »
Vozač šlepera smrti u teškom psihičkom stanju: Kraljevčanin nije bio pijan, i nije znao da objasni zašto je prešao u…

Vozač šlepera smrti u teškom psihičkom stanju: Kraljevčanin nije bio pijan, i nije znao da objasni zašto je prešao u…

Blic 30.11.2019
Vozača šlepera G.B. (46) iz Kraljeva, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu kod Gornje Trnave u kojoj su poginula trojica radnika iz Kragujevca a osmoro ih je povređeno, nije imao alkohol u krvi a… »
Vozaču kamiona smrti urađen alko-test, istraga promenila tok. Kad je video šta je uradio, zanemeo je

Vozaču kamiona smrti urađen alko-test, istraga promenila tok. Kad je video šta je uradio, zanemeo je

Telegraf 30.11.2019
- Čovek je pretrpeo užasan stres, treba mu vremena da se malo smiri. Kada je video šta je uradio nije mogao reč da prozbori - objašnjavaju naši izvori. Vozač šlepera, Kraljevčanin G.B. (46) koji je juče na autoputu Beograd – Niš prešavši u… »
Foto "Šta uradi ovo, sve nas pobi čoveče" - rekao je neko vozaču kamiona koji je izašao da vidi kakvu je tragediju…

Foto "Šta uradi ovo, sve nas pobi čoveče" - rekao je neko vozaču kamiona koji je izašao da vidi kakvu je tragediju…

Večernje novosti 30.11.2019
Stradalo troje Kragujevčana, četvorici se bore za život. Nastradali Žikica Veličković (19), Srđan i Ljubiša Jovanović. U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Gornja Trnava, tri osobe su poginule, a osam je… »
Preživeli smo rat, ali ne znam kako ću preživeti gubitak sina: Igor Veličković o pogibiji Žikice (19), koji je stradao…

Preživeli smo rat, ali ne znam kako ću preživeti gubitak sina: Igor Veličković o pogibiji Žikice (19), koji je stradao…

Večernje novosti 29.11.2019
Na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci, naleteo šleper. NA auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Gornja Trnava, tri osobe su poginule, a osam je povređeno, kada je na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara… »
"Izleteo sam kroz prozor, doživeo sam prekid filma": Povređeni putnik iz smrskanog kombija o detaljima nesreće na auto-putu

"Izleteo sam kroz prozor, doživeo sam prekid filma": Povređeni putnik iz smrskanog kombija o detaljima nesreće na auto-putu

Blic 29.11.2019
"Sedeo sam na prednjem sedištu suvozača kada nas je pokupio od pozadi. Ja sam izleteo kroz prozor. Ne znam da opišem šta se desilo, samo mi je bio prekid filma. Kada sam izašao, imao sam šta da vidim..." Ovim rečima tešku saobraćajnu nesreću… »

Vesti dana »