Повезане вести
Туга Не знам ни где ћу ни шта ћу. Чула сам се са Срђаном пре несреће, касније сам сазнала да се десило најгоре: Слађана…
Вечерње новости 30.11.2019
Након несреће на ауто-путу три куће завијене у црно. Крви је било свуд около, мртви и повређени. ТРИ куће у Шумадији завијене у црно. Крви је било свуд около, мртви и повређени. Игор Величковић из Раче крагујевачке у стравичној… »
У секунди изгубила мужа и брата! Страшне размере незапамћене трагедије на ауто-путу!
Курир 30.11.2019
Ужас: Стравична саобраћајна несрећа која се прекјуче догодила на ауто-путу код Горње Трнаве, када се камион закуцао у комби пун радника, завила је у црно и фамилију Слађане Јовановић из Ердеча. Слађана Јовановић из Ердеча, мајка… »
"Искобељао сам се некако из смрсканог комбија и кренуо да тражим сина. Камо среће да сам ја погинуо, а не да му спремам…
Игору Величковићу из Раче погинуо син. Скрхан болом прича да није желео да остане у болници. ТРИ куће у Шумадији завијене у црно. Игор Величковић из Раче крагујевачке у стравичној несрећи на аутопуту код Ниша изгубио је сина… »
"Прво сам питала да ли ми је син жив": Насеље у Крагујевцу завијено у црно после стравичног удеса на ауто-путу у ком су…
Блиц 30.11.2019
Прво што сам питала мужа када ми се јавио после удеса било је шта је са нашим сином јединцем, прича Радојка Михајловић, супруга и мајка двојице радника повређених у стравичном удесу јуче на ауто-путу Београд - Ниш код Горње… »
Одржавају их апарати за дисање: Двојица радника се боре за живот после стравичне несреће код Ниша
Од осморо повређених у тешкој саобраћајној несрећи која се јуче догодила на ауто-путу у близини Ниша, и у којој су три особе страдале, двоје је животно угрожено. Од осморо повређених у тешкој саобраћајној несрећи која се у петак… »
Два путника из комбија и даље животно угрожена
Нишке вести 30.11.2019
Директор Клинике за анестезиологију КЦ Ниш др Радмило Јанковић рекао је да су двојица најтеже повређених радника на механичкој вентилацији, да захтевају подршку за одржавање хемодинамике и дисања, али да се прати њихово стање… »
Здравствено стање двоје путника повређених у судару на ауто-путу и даље тешко
Н1 Инфо 30.11.2019
Здравствено стање два најтеже повређена путника из комбија у који је у петак ударио шлепер на ауто-путу Београд-Ниш и даље је врло тешко и лекари Клиничког центра у Нишу чине све што је у њиховој моћи да би их спасили, речено… »
Здравствено стање два најтеже повређена путника из комбија и даље тешко
Нови магазин 30.11.2019
Здравствено стање два најтеже повређена путника из комбија у који је јуче ударио шлепер на ауто-путу Београд-Ниш и даље је врло тешко и лекари Клиничког центра у Нишу чине све што је у њиховој моћи да би их спасили, сазнаје… »
"Тешке повреде плућа и главе": Двојица радника још увек животно угрожена након несреће код Ниша
Блиц 30.11.2019
Од осморо повређених у тешкој саобраћајној несрећи која се јуче догодила на ауто-путу у близини Ниша, и у којој су три особе страдале, двоје је животно угрожено. Сви су путници комбија у коме је било 11 радника који су кренули на… »
Двојица радника повређених у страшној несрећи код Ниша животно угрожена: Имају повреде плућа и главе
Телеграф 30.11.2019
Они се налазе на механичкој вентилацији, захтевају подршку за одржавање хемодинамике и дисања. Од осморо повређених у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у петак на ауто-путу у близини Ниша, и у којој су три особе… »
Вести дана »
Спектакл на дочеку Нове године у Београду: Погледајте ватромет изнад реке Саве (фото)
Мондо пре 4 сатијош 11 повезаних
Временска прогноза за 1. јануар: Дебели минус на старту 2026, ево какво време нас чека до краја недеље
Мондо пре 14 минутајош 3 повезане
Спектакуларан ватромет Сија небо изнад Београда! Овако су Београђани и гости престонице дочекали Нову 2026. на Сава променади (видео)
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних
Срећна Нова 2026. година: Портал Телеграф.рс жели својим читаоцима здравље, успех, љубав, срећу и радост!
Телеграф пре 5 сатијош 4 повезане