Povezane vesti
"Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu,lupio bi šamar nekome ko ne zna ko sam ja": Dara Bubamara…
Večernje novosti 30.11.2019
olk pevačica je u intervjuu za jedan list otkrila kako njen sin Kosta(10) ide u privatnu školu. Dara Bubamara opet šokira! Folk pevačica je u intervjuu za jedan list otkrila kako njen sin Kosta(10) ide u privatnu školu. Sebe je prevazišla, ali je… »
"Moj sin ide u privatnu školu, a ne u ove seljačke": O šok izjavi Dare Bubamare bruji Srbija, ispričala i šta đaci govore…
Blic 30.11.2019
Dara Bubamara u jednom od poslednjih intervjua navela je da se ne plaši da će njen sin biti razmažen, iako se ona i njen bivši suprug Milan trude da mu ispune svaku želju. Pevačica nasledniku Kosti u finansijskom smislu obezbeđuje sve, ali, kako… »
Moj sin ide u privatnu školu, a ne u seljačku punu glupe i zavidne dece
Mondo 30.11.2019
Dara Bubamara o odgajanju sina i odnosu sa bivšim suprugom. Dara Bubamara o odgajanju sina i odnosu sa bivšim suprugom. Pevačice Dara Bubamara pričala je za "Kurir" o odnosu sa bivšim mužem Milanom Kesićem i odgajanju sina Koste (10). Darini… »
"Moj sin ide u privatnu, a ne u seljačku, državnu školu! Tamo su deca pametna, znaju ko je Dara!"
Telegraf 30.11.2019
- On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vredan - kaže Dara. Dara Bubamara za državne škole u Srbiji kaže da su "seljačke", pa se hvali time kako njen sin Kosta ide u privatnu školu, a tu školu ceni jer tamo svi znaju ko je ona… »
Moj sin ide u privatnu, a ne u seljačku državnu školu! Tamo đaci znaju ko je Dara Bubamara i kažu mu: Tvoja mama je vrh!
Kurir 30.11.2019
Dara Bubamara oduvek je šokirala svojim izjavama, pa ni sada u intervjuu za Kurir nije napravila izuzetak. Pričali smo o njenoj kilaži, muškarcima, a zatim i o porodici. Ovog puta Dara je otišla korak dalje, te je poručila da ona i njen bivši… »
Vesti dana »

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 10 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska naredila stanovništvu Gaze da se evakuiše iz istočnog dela
RTV pre 22 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 17 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih