Povezane vesti
Šuškalo se da se pevačica razvodi, a ona je progovorila o svom braku
Vesti online 30.11.2019
Pevačica Goga Sekulić nedavno je prošla kroz turbulentan period budući da se šuškalo da se razvodi od supruga Uroša Domanovića. Međutim, Goga navodi da je u njenom braku sve u redu, da ona i Uroš zajedno odgajaju sina Vasilija Andreja, kao i da… »
Goga progovorila o svom suprugu, a pomenula i sina. Evo šta je rekla
Svet & Skandal 30.11.2019
Goga Sekulić pre godinu dana se udala za partnera Uroša Domanovića i dobili su sina Vasilija Andreja, a sada je pevačica otkrila kako joj je u braku. “Ja sam u srećnom braku. Imam predivnog sina i nisam nešto preterano razmišljala o tome, ali… »
Pričalo se da se naša pevačica razvodi i odlučila je da više ne ćuti: Pred svima je rekla istinu o braku i pomenula…
Blic 30.11.2019
Pevačica Goga Sekulić nedavno je prošla kroz turbulentan period budući da se šuškalo da se razvodi od supruga Uroša Domanovića. Međutim, Goga navodi da je u njenom braku sve u redu, da ona i Uroš zajedno odgajaju sina Vasilija Andreja, kao i da… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 32 minutajoš 10 povezanih
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” (VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana