Povezane vesti
Žika Šarenica otvoreno o luks stanu! Evo odakle mu sav taj novac, a tek da čujete ko ga sam uređuje!
Kurir 30.11.2019
Žika Šarenica pazario je za sebe i suprugu Zoranu Nedić stan u Beogradu na vodi od 60 kvadrata. Do skupocene nekretnine je, kaže, došao radom, a njegova lepša polovina zadužena je za uređivanje ovog njihovog zajedničkog prostora. "Stan sam kupio od… »
"Zaboravljate da sam napravio dobar transfer sa Pinkom": Žika Šarenica progovorio o novcu kojim je kupio luks Stan u Beogradu…
Blic 30.11.2019
Žika Šarenica pazario je stan u Beogradu na vodi od 60 kvadrata. Informacija da je kupio skupocenu nekretninu možda je neke i iznenadila, ali Žika u javnosti nije hteo mnogo da govori odakle mu zapravo pozamašna svota novca. Ipak, sada je za “Scenu“… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 33 povezane
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 35 povezanih
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 33 minutajoš 24 povezane
RIK odobrio javnu nabavku za 30.000 paravana za glasačka mesta
Insajder pre 52 minutajoš 21 povezana