Povezane vesti
"Hoćeš li opet da te: Tučem?" Milijana se okomila na starca, da li dno može biti dublje?
Blic 30.11.2019
Milijana Božić posvađa se sa svojim zakonitim suprugom Milojkom Božićem u vili "Parova" , te se obostrano složili da je njihovom braku došao kraj. - Ja sam izabrala i promenila sam izbor. Što nije mislio kad se ženio? Hoćeš opet da ti lupam šamare? -… »
Hoćeš li opet da te tučem? Milijana se okomila na muža Milojka, a onda joj je Božić ovako zapušio usta! (VIDEO)
Kurir 30.11.2019
Milijana Božić posvađala se sa mužem Milojkom Božićem, sa kojim je prestala da komunicira. "Ja sam izabrala i promenila sam izbor. Što nije mislio kad se ženio? Hoćeš opet da ti lupam šamare?", vikala je Milijana. Milojko je najavio Milijani da će je… »
Vesti dana »
Republički geodetski zavod: Medijski pritisci ne mogu menjati zakonske procedure
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih
Tramp: Ako Zelenskom ne odgovara američki plan, može da nastavi da se bori
Sputnik pre 48 minutajoš 84 povezane
Ponovo će prolaziti kroz isti pakao "Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama žrtava", smatra jedan od advokata nakon ukidanja presude roditeljima dečaka ubice iz ribnikara
Dnevnik pre 58 minutajoš 33 povezane
Zelenski između čekića i nakovnja: Tramp ga pritiska da delove Ukrajine preda na tacni Putinu
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih