Povezane vesti
"Hoćeš li opet da te: Tučem?" Milijana se okomila na starca, da li dno može biti dublje?
Blic 30.11.2019
Milijana Božić posvađa se sa svojim zakonitim suprugom Milojkom Božićem u vili "Parova" , te se obostrano složili da je njihovom braku došao kraj. - Ja sam izabrala i promenila sam izbor. Što nije mislio kad se ženio? Hoćeš opet da ti lupam… »
Hoćeš li opet da te tučem? Milijana se okomila na muža Milojka, a onda joj je Božić ovako zapušio usta! (VIDEO)
Kurir 30.11.2019
Milijana Božić posvađala se sa mužem Milojkom Božićem, sa kojim je prestala da komunicira. "Ja sam izabrala i promenila sam izbor. Što nije mislio kad se ženio? Hoćeš opet da ti lupam šamare?", vikala je Milijana. Milojko je najavio Milijani da… »
Vesti dana »

„Pobeda, pobeda", čulo se ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 43 minutajoš 63 povezane

Protest podrške novosadskim studentima i u Kragujevcu: „Da pumpamo dok ne pukne“
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih

'Trk ka Briselu': Studenti maratonci kroz Austriju na putu do sedišta Evropske unije
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane

BLOG UŽIVO Završena blokada RTS-a, raspisan novi konkurs za Savet REM-a: Protest ispred DIF-a u Novom Sadu zbog policijske brutalnosti
Nova pre 13 minutajoš 8 povezanih

Dačić o dešavanjima u Novom Sadu: Policija je napadnuta, intervenisali smo u najmanjoj mogućoj meri
Danas pre 3 satajoš 86 povezanih