Povezane vesti
Završen peti ciklus projekta "Učim+Znam=Vredim"
Radio 021 30.11.2019
Projekat "Učim+Znam=Vredim" promovisao je 371 uspešnog i talentovanog osnovca i srednjoškolaca na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u Vojvodini. Na svečanosti povodom završetka ovogodošnjeg projekta, koja je održana na Novosadskom sajmu… »
Završen peti ciklus projekta "Učim+Znam=Vredim"
RTV 30.11.2019
NOVI SAD - Projekat "Učim+Znam=Vredim", u petoj godini realizacije, promovisao je 371 uspešnog i talentovanog osnovca i srednjoškolaca na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u Vojvodini. Na svečanosti povodom završetka ovogodošnjeg projekta, koja je… »
Vesti dana »
Tramp sprema najopasniju operaciju u istoriji! Američka vojska cilja nuklearno srce Irana, "Pijuk planina" pred eksplozijom
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Krivične prijave za nedozvoljenu trgovinu: Zaplenjena bela tehnika i telefoni vredni skoro milion dinara
Euronews pre 25 minutajoš 23 povezane