Povezane vesti

„Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!“ (FOTO)

„Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!“ (FOTO)

Vesti online 01.12.2019
Ruška Jakić (81) gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je bez dlake na jeziku iznela svoj stav na temu Severine Kojić (47) i oduzimanja starateljstva nad sinom Aleksandrom (7,5). Kako Ruška kaže, smatra da je pevačica prekršila… »
Ruška Jakić: Baš me briga za Severinu, Hrvatska radi po zakonu!

Ruška Jakić: Baš me briga za Severinu, Hrvatska radi po zakonu!

Mondo 01.12.2019
"Šta će to dete kada vidi njen eksplicitni film?". "Šta će to dete kada vidi njen eksplicitni film?". Novinarka koja je jedina uradila intervju sa samom sobom, Ružica Jakić gostovala je u jutarnjem programu televizije "PInk", gde je govorila o… »
"Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!"

"Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!"

Telegraf 01.12.2019
- Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice - kaže Ruška. Ruška Jakić (81) gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je bez dlake na jeziku iznela svoj stav na temu Severine Kojić (47) i oduzimanja… »

Vesti dana »