Povezane vesti

Baca i lomi: Učesnik "Parova" se prvo posvađao sa voditeljkom, a onda ga je obezbeđenje izbacilo

Baca i lomi: Učesnik "Parova" se prvo posvađao sa voditeljkom, a onda ga je obezbeđenje izbacilo

Blic 01.12.2019
U vili " Parova" se ponovo dogodio skandal nakon što se jedan od učesnika po imenu Džonatan Mastor posvađao sa voditeljkom programa. On ju je sve vreme prekidao, a nakon što ga je ona po kazni poslala u izolaciju, nastao je opšti haos. Mastor se… »
Mastor lomi sve što mu se nađe pod rukom: Čuvari ga jedva drže, ukućani u panici! (video)

Mastor lomi sve što mu se nađe pod rukom: Čuvari ga jedva drže, ukućani u panici! (video)

Kurir 01.12.2019
Džonatan Mastor sve vreme je prekidao voditeljku u programu, koja ga je poslala u izolaciju, a tek je onda nastao haos. Takmičar se neprimererno ponašao zbog čega je moralo da ga odvede obezbeđenje, ali to nije sve. Mastor je uništavao sve pred sobom, a… »
Mijatov se ženi poznatom odbojkašicom?

Mijatov se ženi poznatom odbojkašicom?

Svet & Skandal 01.12.2019
Filip Mijatov našao je srodnu dušu, a odmah se pohvalio i na društvenim mrežama. Međutim, on nije pokazao kako izgleda njegova izabranica, koju krije od javnosti, ali je otkrio nekoliko detalja vezanih za nju. “Moja devojka je viša od mene, ali me to ne… »
Viša je od njega: Filip Mijatov otkrio da je njegova verenica srpska sportistkinja i baš svi su u čudu

Viša je od njega: Filip Mijatov otkrio da je njegova verenica srpska sportistkinja i baš svi su u čudu

Blic 01.12.2019
Filip Mijatov pre tri dana otkrio je da je verio svoju devojku, a sada je priznao da je reč o, kako kaže, "najboljoj odbojkašici u Srbiji". Naime, kako prenosi "Kurir" , Filip je otkrio da je njegova verenica viša od njega, ali da mu to ne smeta. - Moja… »

Vesti dana »