Povezane vesti
Baca i lomi: Učesnik "Parova" se prvo posvađao sa voditeljkom, a onda ga je obezbeđenje izbacilo
Blic 01.12.2019
U vili " Parova" se ponovo dogodio skandal nakon što se jedan od učesnika po imenu Džonatan Mastor posvađao sa voditeljkom programa. On ju je sve vreme prekidao, a nakon što ga je ona po kazni poslala u izolaciju, nastao je opšti haos. Mastor se… »
Mastor lomi sve što mu se nađe pod rukom: Čuvari ga jedva drže, ukućani u panici! (video)
Kurir 01.12.2019
Džonatan Mastor sve vreme je prekidao voditeljku u programu, koja ga je poslala u izolaciju, a tek je onda nastao haos. Takmičar se neprimererno ponašao zbog čega je moralo da ga odvede obezbeđenje, ali to nije sve. Mastor je uništavao sve pred… »
Mijatov se ženi poznatom odbojkašicom?
Svet & Skandal 01.12.2019
Filip Mijatov našao je srodnu dušu, a odmah se pohvalio i na društvenim mrežama. Međutim, on nije pokazao kako izgleda njegova izabranica, koju krije od javnosti, ali je otkrio nekoliko detalja vezanih za nju. “Moja devojka je viša od mene, ali me… »
Viša je od njega: Filip Mijatov otkrio da je njegova verenica srpska sportistkinja i baš svi su u čudu
Blic 01.12.2019
Filip Mijatov pre tri dana otkrio je da je verio svoju devojku, a sada je priznao da je reč o, kako kaže, "najboljoj odbojkašici u Srbiji". Naime, kako prenosi "Kurir" , Filip je otkrio da je njegova verenica viša od njega, ali da mu to ne smeta. -… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 3 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane