Povezane vesti
Borel najavljuje jačanje uloge EU u svetu
Slobodna Evropa 01.12.2019
Novoizabrani visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel napisao je na svom blogu, da će ključni principi kojim će se rukovoditi biti jača EU u zelenijem i bezbednijem svetu. "Počastvovan sam da preuzmem ulogu Visokog predstavnika… »
Žozep Borel obećava da će raditi na jačanju uloge EU u svetu
Danas 01.12.2019
Novoizabrani visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel napisao je danas, na svom blogu, da će ključni principi kojim će se rukovoditi biti jača EU u zelenijem i bezbednijem svetu. „Počastvovan sam da preuzmem ulogu Visokog… »
Žozep Borel: Radiću na jačanju uloge EU u svetu
N1 Info 01.12.2019
Novoizabrani visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel napisao je na svom blogu, da će ključni principi kojim će se rukovoditi biti jača EU u zelenijem i bezbednijem svetu. "Počastvovan sam da preuzmem ulogu Visokog predstavnik… »
Vesti dana »

Navijači Hibernijana "obojili" Beograd u zeleno: Škot se u majici sa likom Đokovića zagreva za Partizan
Mondo pre 32 minutajoš 87 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 5 satijoš 60 povezanih

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 1 satjoš 75 povezanih