Povezane vesti
Luis Hamilton: Ponosan sam!
Hot sport 01.12.2019
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je posle današnje poslednje trke u ovogodišnjem šampionatu Formule 1 i pobede u Abu Dabiju da je ponosan na uradjeno i izrazio je zahvalnost ekipi. – Sigurno sam ponosan, ali sam i super zahvalan ovom neverovatnom… »
Hamilton oduševljen: "Ovo nije bolid, ovo je umetničko delo..."
Sportske.net 01.12.2019
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je posle današnje poslednje trke u ovogodišnjem šampionatu Formule 1 i pobede u Abu Dabiju da je ponosan na uradjeno i izrazio je zahvalnost ekipi. "Sigurno sam ponosan, ali sam i super zahvalan ovom neverovatnom timu… »
Pobeda Hamiltona u Abu Dabiju za kraj sezone
Dnevnik 01.12.2019
ABU DABI: Britanski vozač Luis Hamilton, aktuelni šampion Formule 1, trijumfovao je danas na poslednjoj trci sezone u Abu Dabiju za Veliku nagradu Emirata. As Mercedesa je sigurnom vožnjom potvrdio "pol poziciju" i pobedio 84. put u karijeri. Iza njega… »
Hamilton pobedom u Abu Dabiju začinio titulu!
N1 Info 01.12.2019
Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je na poslednjoj trci u sezoni Formule 1 Velikoj nagradi Abu Dabija. Britanac je iza sebe ostavio Maksa Ferštapena i Šarla Leklera. Hamilton je u Abu Dabiju krenuo sa pol pozicije i stigao do 84. pobede u… »
Hamilton pobedio u poslednjoj trci sezone: Britanac titulu proslavio savršenom trkom u Abu Dabiju
Večernje novosti 01.12.2019
Šestostruki svetski šampion ostvario je 84. pobedu u karijeri, a 11. u sezoni. On je postavio grend slem u Abu Dabiju, tako što je pobedio, imao pol poziciju i najbrži krug trke. SVETSKI prvak Luis Hamilton, vozač Mercedesa, potvrdio je dominaciju u… »
Formula jedan: Hamilton pobedio za kraj i stavio pečat na titulu (plasman)
Hot sport 01.12.2019
Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u poslednjoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, za Veliku nagradu Abu Dabija. Šestostruki svetski šampion ostvario je 84. pobedu u karijeri, a 11. u sezoni. On je postavio grend slem u Abu Dabiju, tako… »
Hamilton pobedio u trci u Abu Dabiju
Politika 01.12.2019
Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u poslednjoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, za Veliku nagradu Abu Dabija. Šestostruki svetski šampion ostvario je 84. pobedu u karijeri, a 11. u sezoni. On je postavio grend slem u Abu Dabiju, tako što je… »
F1: Hamilton najbolji u Abu Dabiju
Danas 01.12.2019
Vozač Mercedesa i aktuelni svetski šampion u Formuli 1, Luis Hamilton, zabeležio je pobedu na poslednjoj trci sezone koja je vožena u Abu Dabiju, za VN UAE. Na taj način je Britanac još jednom pokazao da se trenutno nalazi u najboljoj formi u najbržem… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 19 minutajoš 20 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Počelo Svetsko prvenstvo u atletici - Sinančević podbacio
Sportske.net pre 29 minutajoš 15 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 9 minutajoš 1 povezana