Povezane vesti
"Moram da se pipnem i liznem sa njima": Izjava Nataše Bekvalac o kojoj svi pričaju
Večernje novosti 01.12.2019
Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Ipak, najnovijem… »
"Moram da se pipnem i liznem, ja sam kao majmunica": Bekvalčeva nasmejala iskrenom izjavom, a onda otkrila kako to rade pravi…
Blic 01.12.2019
Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Ipak, najnovijem izlaganjem u "Premijeri" , oduševila je apsolutno sve. Naime, pevačica je govorila o svom predstojećem koncertu u areni… »
Džaba koncert bez emocija - "Ja moram da se pipnem i liznem s publikom!
Mondo 01.12.2019
Pevačica o predstojećem koncertu u Areni. Pevačica o predstojećem koncertu u Areni Pevačica Nataša Bekvalac će održati svoj prvi, veliki beogradski koncert u Areni 14. februara sledeće godine. Koncert nazvan "SOS za ljubav" predstavljaće spektakl, "biće… »
Kad već rizikujemo, daj da to uradimo do kraja! Bekvalčeva odlučila: Moram da se pipnem i liznem sa njima, treba mi to!
Kurir 01.12.2019
Nataša Bekvalac nedavno je žarila i palila društvenim mrežama zbog brojnih izjava, ali najnovijom bacila je sve na pod! Naime, pevačica je istakla da joj rizici uvek nešto donesu, te da u poslednje vreme to mnogo voli da radi. Takođe, ne prija joj da… »
Vesti dana »
Meteorolozi najavljuju olujni vetar i kišu na jugu sledeće nedelje
Južne vesti pre 2 satajoš 23 povezane
Pogledajte gde su se slupali otmičari pevača - ovde je pronađen Daniel Kajmakoski: Ulubljena bankina, trgovi u zemlji, a otmičari nastavili beg peške! (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 43 povezane
(Foto) Američka skijašica Lindzi Von doživela težak pad tokom spusta na Zimskim olimpijskim igrama
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 34 povezane
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
Šabačke novosti pre 1 satjoš 24 povezane
U ponoć ističe rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane