Povezane vesti
"Moram da se pipnem i liznem sa njima": Izjava Nataše Bekvalac o kojoj svi pričaju
Večernje novosti 01.12.2019
Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Ipak, najnovijem… »
Kad već rizikujemo, daj da to uradimo do kraja! Bekvalčeva odlučila: Moram da se pipnem i liznem sa njima, treba mi to!
Kurir 01.12.2019
Nataša Bekvalac nedavno je žarila i palila društvenim mrežama zbog brojnih izjava, ali najnovijom bacila je sve na pod! Naime, pevačica je istakla da joj rizici uvek nešto donesu, te da u poslednje vreme to mnogo voli da radi. Takođe, ne prija joj… »
Džaba koncert bez emocija - "Ja moram da se pipnem i liznem s publikom!
Mondo 01.12.2019
Pevačica o predstojećem koncertu u Areni. Pevačica o predstojećem koncertu u Areni Pevačica Nataša Bekvalac će održati svoj prvi, veliki beogradski koncert u Areni 14. februara sledeće godine. Koncert nazvan "SOS za ljubav" predstavljaće… »
"Moram da se pipnem i liznem, ja sam kao majmunica": Bekvalčeva nasmejala iskrenom izjavom, a onda otkrila kako to rade pravi…
Blic 01.12.2019
Pop ikona Nataša Bekvalac poznata je kao neko bez dlake na jeziku ko svojim izjavama često nasmeje javnost i fanove. Ipak, najnovijem izlaganjem u "Premijeri" , oduševila je apsolutno sve. Naime, pevačica je govorila o svom predstojećem koncertu u… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane