Povezane vesti
Trinkijeri: Pripremao sam utakmicu sa Redingom, ali juče su mi rekli da nije licenciran
Mozzart sport 01.12.2019
"To su tri različite situacije. Pejdž ima malu povredu i malo sam ga odmorio. Za Tomasa sam video da nije spreman da igra, da nije dovoljno koncentrisan da igra. A što se tiče Redinga, pripremao sam utakmicu sa njim, ali su mi juče u 12 rekli da nije… »
Raspucani Partizan oduševio navijače! (TVITOVI)
Sportske.net 01.12.2019
"Crno-beli" postigli čak 102 poena večeras. Partizan se večeras u Areni vratio na pobednički kolosek u ABA ligi. Ekipa Andree Trinkijerija je bez Pejdža, Tomasa i Redinga dosta lako izašla na kraj sa Krkom, na kraju je pukla i "stotka" u Beogradu… »
Partizanova "stotka" za pobedu protiv Krke
Dnevnik 01.12.2019
BEOGRAD: Košarkaši Partizana pobedili su večeras Krku 102:80 (22:20, 24:17, 23:19, 33:24) u utakmici 9. kola ABA lige. Trener crno-belih Andre Trinkijeri nije mogao da računa na Markusa Pejdža i poslednje pojačanje Redžija Redinga, dok je Rašon… »
Birčevićev meč sezone, Partizan 100+
N1 Info 01.12.2019
Košarkaši Partizana u beogradskoj Štark Areni pobedili su Krku iz Novog Mesta rezultatom 102:80. Crno-beli su lako došli do šestog trijumfa u regionalnom takmičenju iako trener Andrea Trinkijeri nije računao na Rašona Tomasa, Markusa Pejdža i… »
Trinkijeri: Tomas nije bio koncentrisan da igra, za Redinga mi juče rekli
Mondo 01.12.2019
Partizanov trener objasnio odsustvo tri Amerikanca iz svog tima. Partizanov trener objasnio odsustvo tri Amerikanca iz svog tima. Partizan je bio odmoran i spreman da odigra dobro protiv Krke i da ubaci više od 100 poena. Trener crno-belih Andrea… »
ABA liga: Trojke Kouzija nisu ranile Partizan, sigurna pobeda crno-belih (foto)
Hot sport 01.12.2019
U 8. kolu ABA lige Partizan je u ‘Beogradskoj areni’ pobedio Krku iz Novog Mesta 102:80 (22:20, 24:17, 23:19, 33:24). Pobedi se u zube ne gleda, ali da se odbrana Partizana pre svega u prvoj četvrtini mora kritikovati. Pustili su crno-beli mnogo… »
Poluvreme - Partizan vodi protiv Krke, "trice" sevaju na sve strane! (TVITOVI)
Sportske.net 01.12.2019
Zanimljivo prvo poluvreme meča u "Štark Areni". Nakon prvog poluvremena u meču 9. kola ABA lige, košarkaši Partizana vode protiv Krke sa 46:37. Brzo posle uvodnih poena, Krka je uspela da stabilizuje vođstvo koje je trajalo sve do polovine prve… »
Partizan vodi: ‘Grobari’ su nezadovoljni odbranom, ali i jednim igračem (tvitovi)
Hot sport 01.12.2019
Partizan na poluvremenu utakmice 8. kola ABA lige vodi protiv Krke iz Novog Mesta 46:37, ali navijači nisu sasvim zadovoljni. Krka je mučila Partizan u ‘Beogradskoj areni’ šutem za tri poena, ali je kvalitet prevagnuo na stranu crno-belih. Ipak… »
Vesti dana »

Dekan fizičkog fakulteta ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet!
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 6 satijoš 30 povezanih