Повезане вести

Вучић: Брига ме шта други мисле, имаћемо и даље добре односе са Русијом и Кином

Вучић: Брига ме шта други мисле, имаћемо и даље добре односе са Русијом и Кином

Данас 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Србија на европском путу али чува добре односе са Русијом и Кином јер независно доноси своје одлуке у најбољем интересу државе и „баш га брига шта други мисле“. „Умирем… »
Си Ђинпинг долази следеће године у Србију

Си Ђинпинг долази следеће године у Србију

РТС 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић је рекао да је добио писану потврду да ће следеће године у Србију доћи кинески председник Си Ђинпинг. Александар Вучић је на конференцији за медије са Манфредом Вебером рекао да су европски пут… »
Вучић: Реално је да ће нам ЕУ отворити једно поглавље

Вучић: Реално је да ће нам ЕУ отворити једно поглавље

РТВ 02.12.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија има спремна четири поглавља за отварање у приступним преговорима са ЕУ, а да је реално да ће бити отворено једно поглавље. "Не знам да ли ће Европска… »
Вебер: Вучић жели Србију у ЕУ

Вебер: Вучић жели Србију у ЕУ

Дневник 02.12.2019
БЕОГРАД: Лидер Европске народне партије (ЕПП) Манфред Вебер изјавио је данас да у Србији види спремност за промене и чланаство у ЕУ. Председник Вучић жели Србију у ЕУ, рекао је Вебер на прес конференцији након састанка са… »
Вучић: Спочитавају ми разни због Кине и Русије, а онда видим ред код Путина

Вучић: Спочитавају ми разни због Кине и Русије, а онда видим ред код Путина

Мондо 02.12.2019
Председник Кине Си Ђинпинг долази у званичну посету Србији 2020. године, објавио је данас председник Србије Александар Вучић. Председник Кине Си Ђинпинг долази у званичну посету Србији 2020. године, објавио је данас председник… »
Вучић са делегацијом ЕП: "Желимо отварање нових поглавља, али желимо јаснију ситуацију од ЕУ"

Вучић са делегацијом ЕП: "Желимо отварање нових поглавља, али желимо јаснију ситуацију од ЕУ"

Блиц 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се данас с делегацијом Европског парламента у којој су известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик и лидер Европске народне партије (ЕПП) Манфред Вебер. Председник Србије… »
Вучић са званичницима Европског парламента

Вучић са званичницима Европског парламента

Дневник 02.12.2019
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић састао се данас са представницима Европског парламента, лидером Европске народне партије Манфредом Вебером и известиоцем ЕП за Србију Владимиром Билчиком. Састанку, иако је био најављен, не… »
Вучић најавио: Си Ђинпинг долази у Србију следеће године, добио сам писану потврду

Вучић најавио: Си Ђинпинг долази у Србију следеће године, добио сам писану потврду

Курир 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас посету кинеског Си Шинпинга председника Србији. - Умирем од смеха када ми кажу да смањимо односе са Кином и Русијом. Добио сам потврду, у писаној форми, Си Ђинпинг долази у… »
Делегација Европског парламента стиже у Београд: Вебер, Мекалистер и Билчик са Вучићем, можда и опозицијом

Делегација Европског парламента стиже у Београд: Вебер, Мекалистер и Билчик са Вучићем, можда и опозицијом

Блиц 02.12.2019
Висока делегација Европског парламента, са председником групе Европске народне партије (ЕПП) Манфредом Вебером на челу, данас и сутра, 2. и 3. децембра, боравиће у радној посети Београду, где ће се састати и са председником… »
Делегација Европског парламента у посети Београду

Делегација Европског парламента у посети Београду

Данас 02.12.2019
Висока делегација Европског парламент (ЕП) у којој ће бити председавајући Одбора за спољне послове ЕП Дејвид Мекалистер, известилац ЕП за Србију Владимир Билчик и председник групе Европске народне партије (ЕПП) Манфред Вебер… »
Европарламентарци код Вучића, домети дијалога под лупом

Европарламентарци код Вучића, домети дијалога под лупом

Дневник 02.12.2019
Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се данас са делегацијом Европског парламента у којој су председавајући Одбора за спољне послове Европског парламента Дејвид Мекалистер, известилац Европског парламента за… »
Вучић прво са Иринејем, потом са Мекалистером

Вучић прво са Иринејем, потом са Мекалистером

Блиц 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас с делегацијом Европског парламента у којој су председавајући Одбора за спољне послове Европског парламента Дејвид Мекалистер, известилац Европског парламента за Србију Владимир… »

Вести дана »