Povezane vesti
Vučić: Briga me šta drugi misle, imaćemo i dalje dobre odnose sa Rusijom i Kinom
Danas 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija na evropskom putu ali čuva dobre odnose sa Rusijom i Kinom jer nezavisno donosi svoje odluke u najboljem interesu države i „baš ga briga šta drugi misle“. „Umirem od smeha kad mi… »
Si Đinping dolazi sledeće godine u Srbiju
RTS 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je dobio pisanu potvrdu da će sledeće godine u Srbiju doći kineski predsednik Si Đinping. Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije sa Manfredom Veberom rekao da su evropski put i dobra saradnja… »
Vučić: Realno je da će nam EU otvoriti jedno poglavlje
RTV 02.12.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija ima spremna četiri poglavlja za otvaranje u pristupnim pregovorima sa EU, a da je realno da će biti otvoreno jedno poglavlje. "Ne znam da li će Evropska unija otvoriti jedno… »
Veber: Vučić želi Srbiju u EU
Dnevnik 02.12.2019
BEOGRAD: Lider Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber izjavio je danas da u Srbiji vidi spremnost za promene i članastvo u EU. Predsednik Vučić želi Srbiju u EU, rekao je Veber na pres konferenciji nakon sastanka sa predsednikom Vučićem u… »
Vučić: Spočitavaju mi razni zbog Kine i Rusije, a onda vidim red kod Putina
Mondo 02.12.2019
Predsednik Kine Si Đinping dolazi u zvaničnu posetu Srbiji 2020. godine, objavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Kine Si Đinping dolazi u zvaničnu posetu Srbiji 2020. godine, objavio je danas predsednik Srbije Aleksandar… »
Vučić sa delegacijom EP: "Želimo otvaranje novih poglavlja, ali želimo jasniju situaciju od EU"
Blic 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s delegacijom Evropskog parlamenta u kojoj su izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i lider Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber. Predsednik Srbije, Bličik i Veber nakon… »
Vučić sa zvaničnicima Evropskog parlamenta
Dnevnik 02.12.2019
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Evropskog parlamenta, liderom Evropske narodne partije Manfredom Veberom i izvestiocem EP za Srbiju Vladimirom Bilčikom. Sastanku, iako je bio najavljen, ne prisustvuje… »
Vučić najavio: Si Đinping dolazi u Srbiju sledeće godine, dobio sam pisanu potvrdu
Kurir 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas posetu kineskog Si Šinpinga predsednika Srbiji. - Umirem od smeha kada mi kažu da smanjimo odnose sa Kinom i Rusijom. Dobio sam potvrdu, u pisanoj formi, Si Đinping dolazi u Srbiju sledeće godine -… »
Delegacija Evropskog parlamenta stiže u Beograd: Veber, Mekalister i Bilčik sa Vučićem, možda i opozicijom
Blic 02.12.2019
Visoka delegacija Evropskog parlamenta, sa predsednikom grupe Evropske narodne partije (EPP) Manfredom Veberom na čelu, danas i sutra, 2. i 3. decembra, boraviće u radnoj poseti Beogradu, gde će se sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
Delegacija Evropskog parlamenta u poseti Beogradu
Danas 02.12.2019
Visoka delegacija Evropskog parlament (EP) u kojoj će biti predsedavajući Odbora za spoljne poslove EP Dejvid Mekalister, izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik i predsednik grupe Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber dolazi danas u dvodnevnu… »
Evroparlamentarci kod Vučića, dometi dijaloga pod lupom
Dnevnik 02.12.2019
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa delegacijom Evropskog parlamenta u kojoj su predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i… »
Vučić prvo sa Irinejem, potom sa Mekalisterom
Blic 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s delegacijom Evropskog parlamenta u kojoj su predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i lider… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Milojević: "Sve osim Zvezdine pobede bilo bi nepošteno, Mimović zaslužuje svu sreću"
Sportske.net pre 4 satijoš 3 povezane