Povezane vesti
Gledao sam je kao sestru: Karamela je prestao ovo da radi kada je umrla Ksenija Pajčin! Sve mu se promenilo u životu!
Kurir 02.12.2019
Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine, koji je potom izvršio samoubistvo. Da je živa, Ksenija bi sutra napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela. On kaže da je Kseniju… »
Kakav je odnos porodica Pajčin i Kapisoda? Pogodila ih je teška tragedija, a otkriveni su detalji koje niko nije znao!
Kurir 02.12.2019
Kseniju Pajčin16. marta 2010. godine u njenom stanu, ubio je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Pokojna pevačica bi 3. decembra napunila 42. godine, a sada su otkriveni detalji koje malo ko zna. Ljiljana Stanišić… »
"I jedni i drugi su zavijeni u crno": U kakvim su odnosima danas porodice Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode?
Večernje novosti 01.12.2019
Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici, usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda. Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava zemljotresa na Tibetu: Mnogi zarobljeni pod ruševinama, šire se potresni snimci
Telegraf pre 4 satijoš 52 povezane
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj ne može da sakrije tugu nakon njegove iznenadne smrti
Mondo pre 3 satajoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Uhapšen i četvrti muškarac zbog ubistva u Inđiji: Sam se predao policiji
Radio 021 pre 20 minutajoš 45 povezanih