Повезане вести

Мицов о репрезентацији: Имам мобилни телефон, јавићу се ко год да ме позове

Мицов о репрезентацији: Имам мобилни телефон, јавићу се ко год да ме позове

Моззарт спорт 02.12.2019
"Па ћемо видети", каже кошаркаш Олимпије из Милана. Некадашњи репрезентативац наше земље, Владимир Мицов, је на 10 евролигашких утакмица ове сеезоне просечно давао 12 поена по мечу, а погодио је 56 одсто шутева за два и 35… »
Мицов за СК: Репрезентација? Имам мобилни, јавићу се

Мицов за СК: Репрезентација? Имам мобилни, јавићу се

Н1 Инфо 02.12.2019
Поникао је у млађим категоријама Беопетрола и Црвене звезде, прву професионалну сезону одиграо је за ОКК Београд у сезони 2003/2004, а ево сада, 16 година касније, Владимир Мицов и даље игра кошарку на највишем нивоу. После… »
Богдановић у избору за тим деценије Евролиге

Богдановић у избору за тим деценије Евролиге

Данас 02.12.2019
Српски кошаркашки и играч Сакрамента Богдан Богдановић номинован је за најбољи тим деценије у Евролиги, објављено је данас на сајту тог такмичења. „Током пет сезона у Евролиги било је јасно да је Богдан Богдановић рођен за… »
Богдановић кандидат за Тим деценије Евролиге

Богдановић кандидат за Тим деценије Евролиге

Н1 Инфо 02.12.2019
Кошаркаш Сакраменто Кингса и репрезентативац Србије Богдан Богдановић номинован је за најбољи тим Евролиге у овој деценији, потврђено је у понедељак. Двадесетседмогодишњак је пет сезоне игра у најјачем клупском такмичењу… »
Други Србин у конкуренцији: Богдановић номинован за Тим деценије Евролиге! (видео)

Други Србин у конкуренцији: Богдановић номинован за Тим деценије Евролиге! (видео)

Хот спорт 02.12.2019
Евролига објављује листу кошаркаша који ће бити у избору за ‘Тим деценије’, а ново име на листи је српски репрезентативац Богдан Богдановић. Евролига је на званичној страници објавила да је Богдановић током пет сезона у најјачем… »
Богдан Богдановић кандидат за Евролигин тим деценије

Богдан Богдановић кандидат за Евролигин тим деценије

Моззарт спорт 02.12.2019
Уз још једног Србина, Ненада Крстића. Репрезентативац Србије и ас Сакрамента Богдан Богдановић је кандидат за најбољи тим Евролиге у деценији на измаку. Сјајни шутер је у елитном европском такмичењу дебитовао 2012. са 20… »
Богдановић се придружио Крстићу у номинацији за Евролигин тим деценије

Богдановић се придружио Крстићу у номинацији за Евролигин тим деценије

Вести онлине 02.12.2019
Сакраментов ас оставио значајан траг у водећем клупском такмичењу европске кошарке играјући у Партизану и Фенербахчеу. Евролига у свом видео-прилогу за номинацију представља Богдана Богдановића као харизматичног и… »
Тројке за Партизан се не заборављају! Богдановић уз још једну српску легенду кандидат за огромно признање! /видео/

Тројке за Партизан се не заборављају! Богдановић уз још једну српску легенду кандидат за огромно признање! /видео/

Спортал блиц 02.12.2019
, српски кошаркашки репрезентативац, већ три сезоне пружа одличне партије за Сакраменто Кингсе, али његов учинак пре одласка у није заборављен. Евролига је представила кандидате за најбољу петорку деценије, а један од њих је… »
Богдан Богдановић у избору за најбољи тим Евролиге у деценији!

Богдан Богдановић у избору за најбољи тим Евролиге у деценији!

Спортски журнал 02.12.2019
Богдановић је пет година играо Евролигу, у Партизану и Фенербахчеу, пре него што је 2017. прешао у НБА лигаша Сакраменто. Српски кошаркашки репрезентативац Богдан Богдановић налази се у конкуренцији за најбољи тим Евролиге у… »

Вести дана »