Повезане вести

"Туђе жене ме не интересују, ја сам и од моје...": Вељко Ражнатовић после седам дана брака са Богданом шокирао објавом на…

"Туђе жене ме не интересују, ја сам и од моје...": Вељко Ражнатовић после седам дана брака са Богданом шокирао објавом на…

Вечерње новости 02.12.2019
Њих двоје уживају у првим данима брака, али Вељко је нашао времена како би се мало нашалио на рачун брачног живота. Вељко Ражнатовић је пре недељу дана оженио своју изабраницу Богдану, а сада је објавом на Инстаграму изазвао… »
Само што се оженио, Вељко се већ жали на новопечену младу! (фото, видео)

Само што се оженио, Вељко се већ жали на новопечену младу! (фото, видео)

Мондо 02.12.2019
Можда је мало пожурио. Можда је мало пожурио. Син фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић тек што је упловио у брачне воде, а већ има примедбе. Он је пре само недељу дана рекао судбоносно "да" својој трудној… »
Вељко после 7 дана брака насмејао све: Мене туђе жене не занимају, ја сам и од моје наје*ао!

Вељко после 7 дана брака насмејао све: Мене туђе жене не занимају, ја сам и од моје наје*ао!

Телеграф 02.12.2019
Иако је само недељу дана у браку, Ражнатовић се нашалио на рачун своје супруге и брачног живота. Вељко и Богдана Ражнатовић седам дана су у браку, а новопечени младожења већ се нашалио на рачун свог брачног живота. Ражнатовић… »
"Туђе жене ме не интересују, ја сам и од моје...": Вељко Ражнатовић је ово објавио седам дана после свадбе и сви имају исту…

"Туђе жене ме не интересују, ја сам и од моје...": Вељко Ражнатовић је ово објавио седам дана после свадбе и сви имају исту…

Блиц 02.12.2019
Вељко Ражнатовић 24. новембра оженио је своју изабраницу Богдану, а сада се нашалио на тему брачног живота. Вељко и Богдана уживају у првим данима брака, а најновија објава младог боксера изазвала је салве смеха на друштвеним… »

Вести дана »