Повезане вести
Јована Јововић ушла у историју српског рукомета
Спортски журнал 02.12.2019
Ово је велика част за мене и значи ми пре свега за самопоуздање. Девојке ми олакшавају и чине да немам трему и притисак – искрена је Јована Јововић. Свако велико такмичење обично роди нову звезду на рукометном небу, изнедри… »
Јована Јововић, најмлађа дебитанткиња у српском дресу
Дневник 02.12.2019
Премијерна победа на Светском првенству у рукомету у Јапану остаће у посебном сећању младој Јовани Јововић, која је у дуелу са Анголом (32:25) постала најмлађа дебитанткиња у историји репрезентације Србије на великим… »
Предводница нове генерације: Јована Јововић најмлађи дебитант Србије на великим такмичењима
Вечерње новости 01.12.2019
Деби ми много значи на плану самопоуздања. Селектор, тренери и девојке ми много олакшавају и чине да немам трему и да не осећам притисак - рекла је Јововићева. ЈОВАНА Јововић дуго ће да памти стартни дуел са Анголом (32:25), јер… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 9 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 8 сатијош 1 повезана