Повезане вести
Деспот “дечак лептир” добио улицу у свом родном граду
Глас Западне Србије 02.12.2019
Бајина Башта – Деспот нас је све подсетио какви треба да будемо. Хумани, саосећајни, једном речју добри људи, казао је одборник СО Бајине Баште Зоран Раковић, образлажући предлог да Улица Радничког батаљона буде преименована у… »
Улица дечака лептира у Бајиној Башти: Успомена на хероја Деспота Лазића биће сачувана за будућа поколења
Вечерње новости 02.12.2019
Деспот нас је подсетио какви би смо људи требали бити. Хумани, саосећајни и добри, рекао Зоран Раковић. БАЈИНА БАШТА – „Мама знам да је дошао крај. Не бојим се смрти, желим само да ме пустите да одем. Поздрави све“. Биле су ово… »
Прихваћен предлог да улица у којој је рођен Деспот Лазић понесе његово име
Телеграф 02.12.2019
- Кад ниси дочекао лек, поносу мајкин, док сам жива... јунак мој. Ево, дочекао си ово да те памте многе генерације - рекла је дечакова мајка. Улица Радничког батаљона у Бајиној Башти, у којој је рођен Деспот Лазић, ког Србија… »
Вести дана »

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 34 минутајош 44 повезане

„Не могу више да нас деле“: Бубњеви, бакље ватромет и сузе на дочеку новопазарских студената у Чачку
Машина пре 19 минутајош 23 повезане

Нови зет Сузане Манчић дошао на сахрану генералу Небојши Павковићу: Мирослав Талијан је био у браку са његовом ћерком Маријом
Блиц пре 44 минутајош 19 повезаних