Povezane vesti
Vučić: Razumeo sam primedbe evroparlamentaraca
Slobodna Evropa 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa predstavnicima Evropskog parlamenta da je razumeo primedbe o stanju ljudskih prava, demokratije i slobode medija u Srbiji. Vučić se u Beogradu sastao sa izvestiocem Evropskog parlamenta (EP)… »
Nalazimo se na evropskom putu, ali želimo dobre odnose i sa Rusijom: Vučić sa delegacijom EP
Telegraf 02.12.2019
Mene interesuje Srbija, zanima me Srbija u Evropi - rekao je predsednik Srbije na konferenciji posle sastanka sa delegacijom Evropskog parlamenta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s delegacijom Evropskog parlamenta u kojoj su izvestilac… »
Vučić: Razumeo sam primedbe predstavnika Evropskog parlamenta
N1 Info 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je "razumeo primedbe" u razgovoru s delegacijom Evropskog parlamenta o stanju ljudskih prava, demokratije i medijskih sloboda u Srbiji. Izvor: Agencije Vučić je posle sastanka s delegacijom u kojoj su… »
Veber: Srbija veliki prijatelj, učinićemo sve za njenu EU perspektivu
RTS 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šefom poslaničkog kluba EPP Manfredom Veberom i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom. Nakon sastanka je poručio da Srbija želi da otvori nova poglavlja, ali i da je potrebno da se… »
Vučić: Razumeo sam primedbe delegacije Evropskog paramenta (VIDEO)
Beta 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas rekao da je "razumeo primedbe" u razgovoru s delegacijom Evropskog parlamenta o stanju ljudskih prava, demokratije i medijskih sloboda u Srbiji. Vučić je posle sastanka s delegacijom u kojoj su izvestilac… »
Vučić: Video sam sliku u Danasu, lepo mi stoje krugovi
Danas 02.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pozdravlja susret delegacije Evropskog parlamenta sa, kako se izrazio, njegovim „političkim protivnicima“ i dodao da je to veoma važno za demokratiju. „Siguran sam da će mnogo mudrih ideja za rešenje… »
Vučić: Razumeo sam primedbe delegacije Evropskog paramenta
Beta video 02.12.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas rekao da je ``razumeo primedbe`` u razgovoru s delegacijom Evropskog parlamenta o stanju ljudskih prava, demokratije i medijskih sloboda. Beta/MOD… »
Sastanak Vučića i delegacije Evropskog parlamenta
Beta video 02.12.2019
BEOGRAD - U Predsedništvu Srbije sastao se predsednik Aleksandar Vučić s delegacijom Evropskog parlamenta u kojoj su predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir… »
Nikad nisam izgledao bolje na naslovnoj strani: Vučić šmekerski prokomentarisao svoju karikaturu sa 8 meta
Kurir 02.12.2019
Predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, danas su na konferenciji za novinare nakon sastanka sa predstavnicima Evropskog parlamenta upitali da li je video sebe na naslovnoj strani lista "Danas". - Video sam se na naslovnoj strani Danasa, i baš sam lepo… »
Vesti dana »

Uživo Amerika na ivici, niko nema odgovor na ključno pitanje! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao snimak osumnjičenog: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 14 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 39 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 54 minutajoš 21 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: Sprema potpuni haos, poznato i gde je otišla
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih