Повезане вести
Вучић: Разумео сам примедбе европарламентараца
Слободна Европа 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је након састанка са представницима Европског парламента да је разумео примедбе о стању људских права, демократије и слободе медија у Србији. Вучић се у Београду састао са известиоцем… »
Налазимо се на европском путу, али желимо добре односе и са Русијом: Вучић са делегацијом ЕП
Телеграф 02.12.2019
Мене интересује Србија, занима ме Србија у Европи - рекао је председник Србије на конференцији после састанка са делегацијом Европског парламента. Председник Србије Александар Вучић састао се данас с делегацијом Европског… »
Вучић: Разумео сам примедбе представника Европског парламента
Н1 Инфо 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић је рекао да је "разумео примедбе" у разговору с делегацијом Европског парламента о стању људских права, демократије и медијских слобода у Србији. Извор: Агенције Вучић је после састанка с… »
Вебер: Србија велики пријатељ, учинићемо све за њену ЕУ перспективу
РТС 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се са шефом посланичког клуба ЕПП Манфредом Вебером и известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком. Након састанка је поручио да Србија жели да отвори нова поглавља… »
Вучић: Разумео сам примедбе делегације Европског парамента (ВИДЕО)
Бета 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић је данас рекао да је "разумео примедбе" у разговору с делегацијом Европског парламента о стању људских права, демократије и медијских слобода у Србији. Вучић је после састанка с делегацијом у… »
Вучић: Видео сам слику у Данасу, лепо ми стоје кругови
Данас 02.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да поздравља сусрет делегације Европског парламента са, како се изразио, његовим „политичким противницима“ и додао да је то веома важно за демократију. „Сигуран сам да ће… »
Вучић: Разумео сам примедбе делегације Европског парамента
Бета видео 02.12.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић је данас рекао да је ``разумео примедбе`` у разговору с делегацијом Европског парламента о стању људских права, демократије и медијских слобода. Бета/МОД… »
Састанак Вучића и делегације Европског парламента
Бета видео 02.12.2019
БЕОГРАД - У Председништву Србије састао се председник Александар Вучић с делегацијом Европског парламента у којој су председавајући Одбора за спољне послове Европског парламента Дејвид Мекалистер, известилац Европског парламента… »
Никад нисам изгледао боље на насловној страни: Вучић шмекерски прокоментарисао своју карикатуру са 8 мета
Курир 02.12.2019
Председника Србије, Александра Вучића, данас су на конференцији за новинаре након састанка са представницима Европског парламента упитали да ли је видео себе на насловној страни листа "Данас". - Видео сам се на насловној страни… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 16 минутајош 31 повезана
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 6 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 26 минутајош 46 повезаних
Зеленски шаље измењен документ о Украјини, Трамп бесан: "Ниси ни прочитао споразум"
Вечерње новости пре 31 минутајош 22 повезане