Povezane vesti

Stefanović: Više puta sam rekao Vučiću da može da zatraži moju ostavku

Stefanović: Više puta sam rekao Vučiću da može da zatraži moju ostavku

Radio 021 02.12.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni. U… »
Stefanović: Vučić može uvek da zatraži moju ostavku

Stefanović: Vučić može uvek da zatraži moju ostavku

Slobodna Evropa 02.12.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni. U pisanoj… »
Stefanović: Vučiću sam više puta rekao da uvek može da zatraži moju ostavku

Stefanović: Vučiću sam više puta rekao da uvek može da zatraži moju ostavku

N1 Info 02.12.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni. U pisanoj… »
Obradović: U toku rat dva klana - Nebojše Strefanovića i Andreje Vučića

Beta video 02.12.2019
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ima svoj ``kriminalni klan`` i naveo da bi ga u svakoj pravnoj državi posle ovakvih ``krupnih`` tvrdnji pozvalo tulaštvo da im… »

Beta 02.12.2019
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ima svoj "kriminalni klan" i naveo da bi ga u svakoj  pravnoj državi posle ovakvih "krupnih" tvrdnji pozvalo tulaštvo da im dostavi… »

Vesti dana »