Povezane vesti

Dopunom ruskog zakona o stranim agentima na udaru i pojedinci

Slobodna Evropa pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon prema kojem pored nevladinih organizacija i medija, sada i novinari ali i privatni građani mogu biti označeni kao strani agenti, što će prema kritičarima dalje suzbiti slobodu izražavanja u Rusiji… »

Novinari i blogeri u Rusiji mogu biti proglašeni stranim agentima

RTS pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je izmene zakona koje omogućavaju Vladi da novinare, blogere i korisnike društvenih mreža proglasi stranim agentima, odnosno zastupnicima interesa centara iz inostranstva. Postojeći Zakon o stranim agentima… »

Putin omogućio vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente

Danas pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je izmene zakona koje omogućavaju vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, prenosi AP. Zakon o stranim agentima, iz 2017. godine, sada je proširen izmenama koje… »

PUTIN POTPISAO ZAKON Blogeri i novinari kao strani agenti

Dnevnik pre 4 dana
MOSKVA: Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je izmene zakona koje omogućavaju vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, prenosi AP. Zakon o stranim agentima, iz 2017. godine, sada je proširen izmenama koje… »

Putin potpisao: Ruske aplikacije obavezne na uređajima u Rusiji, inače stop

Mondo pre 4 dana
Od 1. januara u Rusiji će smeti da se prodaju samo telefoni sa ruskim softverom i aplikacijama - svi ostali će biti zabranjeni. Od 1. januara u Rusiji će smeti da se prodaju samo telefoni sa ruskim softverom i aplikacijama - svi ostali će biti… »

Putin potpisao: Ruske aplikacije obavezne na telefonima u Rusiji

Blic pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj ruskih IT… »

Rusija: Novinari strani agenti, ruske aplikacije obavezne

RTV pre 4 dana
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj… »

Putin je nemilosrdan: Samo "po ruski"

B92 pre 4 dana
Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj… »

Ruske aplikacije obavezne na telefonima u Rusiji

Dnevnik pre 4 dana
MOSKVA: Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj… »

Putin potpisao zakon: Blogere i novinare može proglasiti stranim agentima!

Mondo pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, odnosno zastupnike interese centara iz inostranstva. Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon… »

Ruske aplikacije obavezne na telefonima u Rusiji

Vesti online pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj ruskih IT… »

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, odnosno zastupnike interese centara iz inostranstva. Kako navodi AP, time je proširen već postojeći… »

Rusija: Putin potpisao novi zakon o stranim agentima

Blic pre 5 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je zakon koji će omogućiti ruskoj Vladi da blogere, novinare i korisnike društvenih medija označi kao strane agente. Novim zakonom proširuje se već postojeći zakon o medijima koji se finansiraju novcem iz… »

Putin potpisao zakon o stranim agentima: Meta novinari i blogeri

Danas pre 5 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta „stranim agentima“, a koji su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava. Zakon je krajem novembra… »

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima

Večernje novosti pre 5 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente. Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je danas zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere… »

Vesti dana »