Povezane vesti

Bitne promene: Ćirić potvrdio da napušta Partizan, poznat je naslednik

Hot sport pre 9 dana
Nakon odlaska predsednika, iz VK Partizan je otišao i dosadašnji trener Stefan Ćirić. Sedmostruki šampion Evrope u sve je težoj situaciji. Nakon što je u ponedeljak smenjen predsednik Aleksandar Šoštar, otišao je kompletan Upravni odbor, otkaz… »

Partizan posle dve godine smenio trenera: Bašić umesto Ćirića

Mozzart sport pre 9 dana
Teški dani za vaterpoliste crno-belih. Teška vremena na Banjici. Partizan sve više tone. Vaterpolisti crno-belih su u ponedeljak ostali bez kompletnog Upravnog odbora, sa predsedničke funkcije smenjen je Aleksandar Šoštar, a posla je lišen i prvi… »

VK Partizan smenio i trenera

B92 pre 9 dana
Stefan Ćirić, trener vaterpolista Partizana, smenjen je sa funkcije. Na vanrednoj sednici Skupštine kluba u ponedeljak smenjeni su predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar, predsednik Skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog… »

Posle rukovodstva smenjen i trener VK Partizan

Sportske.net pre 9 dana
Vaterpolo klub Partizan smenio je trenera Stefana Ćirića, preneli su danas mediji. Vaterpolo klub Partizan smenio je trenera Stefana Ćirića, preneli su danas mediji. Dan ranije je smenjeno kompletno rukovodstvo tog kluba na čelu sa predsednikom… »

Posle rukovodstva smenjen i trener VK Partizan

Novi magazin pre 9 dana
Vaterpolo klub Partizan smenio je trenera Stefana Ćirića, preneli su danas mediji. Dan ranije je smenjeno kompletno rukovodstvo tog kluba na čelu sa predsednikom Aleksandrom Šoštarom, što je izazvalo kontroverzu, a predsednik Skupštine, takođe… »

Posle uprave smenjen i trener vaterpolista Partizana

N1 Info pre 9 dana
U ponedeljak uveče je smenjen čitav Upravni odbor Vaterpolo kluba Partizan, a takođe je posla lišen i trener ekipe Stefan Ćirić. Na sednici Skupštine Partizana smenjen je predsednik tog tela Zoran Avramović kao i svi članovi Upravnog odbora… »

Crno-beli cunami: Partizan tokom noći ostao bez legendarnog predsednika, članova uprave i trenera!

Hot sport pre 9 dana
Bura na Banjici zatalasala je baze, Partizan je sinoć ostao bez predsednika, uprave i trenera, evo šta se dogodilo. Davi se Partizan u besparici, naš najtrofejniji vaterpolo klub i jedan od najtreofejnijih klubova Evrope je u kolapsu. Sinoć oko 18… »

VK Partizan: Šoštar i Avramović smenjeni

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar, predsednik Skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora smenjeni su sinoć na vanrednoj sednici Skupštine kluba. Kako se navodi u saopštenju, sednici je prisustvovalo 22 od… »

Noć smena u Partizanu - i trener "platio glavom"

Sportski žurnal pre 9 dana
Na vanrednoj sednici Skupštine kluba smenjen Predsednik Skupštine Zoran Avramović, Predsednik Kluba i Upravnog odbora Aleksandar Šoštar kao i svi članovi Upravnog odbora. Vaterpolo klub Partizan je na svom sajtu objavio da je " na vanrednoj sednici… »

Drama u Partizanu: Smenjeni Šoštar i kompletan UO

N1 Info pre 9 dana
Poraz u polufinalu Kupa Srbije očigledno je bila kap koja je prelila čašu u redovima jednog od najtrofejnijih srpskih sportskih kolektiva. Ceh je platila kompletna uprava Vaterpolo kluba Partizan. Skupština Vaterpolo kluba Partizan odlučila je da… »

Vrelo u Partizanu! Šoštar smenjen nakon višegodišnjeg upravljanja klubom

Blic sport pre 10 dana
Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na sednici skupštine crno-belih. Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora. Sednici u prostorijama JSD… »

Smenjeni Šoštar i Avramović: Vk Partizan dobija novo rukovodstvo

Večernje novosti pre 10 dana
Na sednici su podneti svi raspoloživi izveštaji o radu kluba, a na kraju je sprovedeno glasanje o poverenju svih rukovodećih organa Kluba. Dugogodišnji predsednik upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na večerašnjoj… »

Vesti dana »