Povezane vesti
Sve o ruskim helikopterima koji su stigli u Srbiju: Nastali po uzoru na ruski "krokodil", zovu ih "leteće tvrđave"
Blic 03.12.2019
Četiri nova desantno-jurišna helikoptera Mi-35M, koja je Srbija kupila od Rusije, stigla su juče u našu zemlju, avion sa borbenim letelicama sleteo je na Aerodrom "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici. Vojska Srbije do sada nije imala ovaj tip… »
Stigli putinovi leteći tenkovi: Ruski helikopteri mi-35M dopremljeni u Srbiju
Kurir 03.12.2019
Snaga na raspolaganju: Srbija je trenutno jača od svake zemlje u regionu, nabavkom novih helikoptera razlika se znatno uvećava, ocenjuju sagovornici Kurira. Četiri nova helikoptera „mi-35M“, koje je Srbija kupila od Rusije, juče su stigla na… »
Biće deo eskadrile u Lađevcima: U Batajnicu stigle "ubice tenkova"
Večernje novosti 02.12.2019
Helikopteri Mi-35M, koje je naša zemlja kupila od Rusije, dopremljeni na batajnički aerodrom. Letelice će biti deo 714. protivoklopne eksadrile "Senke", na Aerodromu Lađevci. Služe za blisku borbu. BORBENI helikopteri Mi-35M, koje je Srbija kupila od… »
Vesti dana »
Studenti nastavili put ka Kragujevcu: Spavali u Kniću, Jagodini i Čumiću, maratonci trče iz Beograda (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 19 povezanih
BLOG U Nišu protest ispred Osnovnog suda, studenti sve bliže Kragujevcu, u Beogradu protest prosvetara
N1 Info pre 4 minutajoš 14 povezanih
Nestorović (Mi snaga naroda) o Grčiću: Da li će mi se izviniti za duševni bol i materijalnu štetu
Beta pre 28 minutajoš 110 povezanih
Gde na skijanje za Sretenje: Ako ćete na putovanje u zadnji čas, ovo su cene ski pasa i smeštaja u našim skijalištima
Blic pre 22 minutajoš 12 povezanih