Повезане вести
Имала сам здравствене проблеме, Смршала сам 6 килограма: Луна Ђогани открила како се сада осећа!
Курир 03.12.2019
Луна Ђогани на једном догађају појавила се у наранџастој хаљини, којом је истакла своје атрибуте, а како каже, није јој хладно. "Хтела сам мало да променим, да буде нека другачија боја. Хадно ми је, али имам бунду, а имам и… »
Хит издање зорице Брунцлик! Коса никад дужа, а на себи има све боје Оваква је дошла на парти и оставила све без речи
Блиц 03.12.2019
Позната фолк певачица Зорица Брунцлик (64) појавила се синоћ на једном престоничком догађају, на којем је и певала, а њено ново издање оставило је мало кога од присутних равнодушним. Музичка звезда већ деценијама је позната по… »
"Смршала сам шест килограма": Луна Ђогани открила истину о свом здравственом стању, предузела адекватне мере
Блиц 03.12.2019
Певачица у успону Луна Ђогани синоћ се на прослави једних дневних новина појавила у провокативном издању у друштву дечка Марка Миљковића и брата Адама Ђоганија. Луна је носила минијатурну хаљину наранџасте боје, али јој није… »
Кија и Луна поново заједно?!
Свет & Скандал 03.12.2019
Победнице “Задруге” Кристина Кија Коцкар и Луна Ђогани синоћ су се појавиле на једном престоничком догађају, а бивша супруга Слобе Радановића дошла је на прославу мало после Анабелине ћерке. Коцкарева је била добро расположена… »
Познати се окупили: Јелена се одлучила за минић и деколте, Африка дошла са бившим, а Надежда показала како изгледа у трудноћи…
Блиц 02.12.2019
Велики број познатих личности окупио се вечерас на једном престоничком догађају, а међу првима су на журку пристигли некадашњи учесници ријалитија "Задруга" Тома Панић и Надежда Биљић, која је у другом стању. Биљићева је… »
Вести дана »
Немања преживео метке монструма, данас први пут после 3 године шутнуо лопту: Отворио меморијалну утакмицу у Малом Орашју у част настрадалих пријатеља (видео)
Курир пре 3 сатајош 79 повезаних
ИРГЦ: Ниједан комерцијални брод или танкер за нафту није прошао кроз Ормуски мореуз
РТВ пре 17 минутајош 48 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних
Петрашиновић о изборним законима: Кључне измене се односе на стручност бирачких одбора
НИН пре 1 сатјош 21 повезана