Povezane vesti
Imala sam zdravstvene probleme, Smršala sam 6 kilograma: Luna Đogani otkrila kako se sada oseća!
Kurir 03.12.2019
Luna Đogani na jednom događaju pojavila se u narandžastoj haljini, kojom je istakla svoje atribute, a kako kaže, nije joj hladno. "Htela sam malo da promenim, da bude neka drugačija boja. Hadno mi je, ali imam bundu, a imam i dečka", poručila je Luna, a… »
Hit izdanje zorice Brunclik! Kosa nikad duža, a na sebi ima sve boje Ovakva je došla na parti i ostavila sve bez reči
Blic 03.12.2019
Poznata folk pevačica Zorica Brunclik (64) pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju, na kojem je i pevala, a njeno novo izdanje ostavilo je malo koga od prisutnih ravnodušnim. Muzička zvezda već decenijama je poznata po eksperimentisanju sa… »
"Smršala sam šest kilograma": Luna Đogani otkrila istinu o svom zdravstvenom stanju, preduzela adekvatne mere
Blic 03.12.2019
Pevačica u usponu Luna Đogani sinoć se na proslavi jednih dnevnih novina pojavila u provokativnom izdanju u društvu dečka Marka Miljkovića i brata Adama Đoganija. Luna je nosila minijaturnu haljinu narandžaste boje, ali joj nije bilo hladno. - Htela sam… »
Kija i Luna ponovo zajedno?!
Svet & Skandal 03.12.2019
Pobednice “Zadruge” Kristina Kija Kockar i Luna Đogani sinoć su se pojavile na jednom prestoničkom događaju, a bivša supruga Slobe Radanovića došla je na proslavu malo posle Anabeline ćerke. Kockareva je bila dobro raspoložena, te sve vreme nije skidala… »
Poznati se okupili: Jelena se odlučila za minić i dekolte, Afrika došla sa bivšim, a Nadežda pokazala kako izgleda u trudnoći…
Blic 02.12.2019
Veliki broj poznatih ličnosti okupio se večeras na jednom prestoničkom događaju, a među prvima su na žurku pristigli nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga" Toma Panić i Nadežda Biljić, koja je u drugom stanju. Biljićeva je blistala pored Tome, dok sve… »
Vesti dana »
Mesarović i Vučević položili vence u Duboni povodom treće godišnjice masovnog ubistva
Euronews pre 48 minutajoš 57 povezanih
Kakvo će vreme biti za Đurđevdan? RHMZ se oglasio novom prognozom, evo kada se očekuje preokret
Mondo pre 48 minutajoš 24 povezane
Macut: Cilj Srbije je da do 2030. godine skoro polovina energije potiče iz obnovljivih izvora
N1 Info pre 23 minutajoš 19 povezanih