Povezane vesti

"Smršala sam šest kilograma": Luna Đogani otkrila istinu o svom zdravstvenom stanju, preduzela adekvatne mere

"Smršala sam šest kilograma": Luna Đogani otkrila istinu o svom zdravstvenom stanju, preduzela adekvatne mere

Blic 03.12.2019
Pevačica u usponu Luna Đogani sinoć se na proslavi jednih dnevnih novina pojavila u provokativnom izdanju u društvu dečka Marka Miljkovića i brata Adama Đoganija. Luna je nosila minijaturnu haljinu narandžaste boje, ali joj nije bilo hladno. -… »
Hit izdanje zorice Brunclik! Kosa nikad duža, a na sebi ima sve boje Ovakva je došla na parti i ostavila sve bez reči

Hit izdanje zorice Brunclik! Kosa nikad duža, a na sebi ima sve boje Ovakva je došla na parti i ostavila sve bez reči

Blic 03.12.2019
Poznata folk pevačica Zorica Brunclik (64) pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju, na kojem je i pevala, a njeno novo izdanje ostavilo je malo koga od prisutnih ravnodušnim. Muzička zvezda već decenijama je poznata po eksperimentisanju… »
Imala sam zdravstvene probleme, Smršala sam 6 kilograma: Luna Đogani otkrila kako se sada oseća!

Imala sam zdravstvene probleme, Smršala sam 6 kilograma: Luna Đogani otkrila kako se sada oseća!

Kurir 03.12.2019
Luna Đogani na jednom događaju pojavila se u narandžastoj haljini, kojom je istakla svoje atribute, a kako kaže, nije joj hladno. "Htela sam malo da promenim, da bude neka drugačija boja. Hadno mi je, ali imam bundu, a imam i dečka", poručila je… »
Kija i Luna ponovo zajedno?!

Kija i Luna ponovo zajedno?!

Svet & Skandal 03.12.2019
Pobednice “Zadruge” Kristina Kija Kockar i Luna Đogani sinoć su se pojavile na jednom prestoničkom događaju, a bivša supruga Slobe Radanovića došla je na proslavu malo posle Anabeline ćerke. Kockareva je bila dobro raspoložena, te sve vreme… »
Poznati se okupili: Jelena se odlučila za minić i dekolte, Afrika došla sa bivšim, a Nadežda pokazala kako izgleda u…

Poznati se okupili: Jelena se odlučila za minić i dekolte, Afrika došla sa bivšim, a Nadežda pokazala kako izgleda u…

Blic 02.12.2019
Veliki broj poznatih ličnosti okupio se večeras na jednom prestoničkom događaju, a među prvima su na žurku pristigli nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga" Toma Panić i Nadežda Biljić, koja je u drugom stanju. Biljićeva je blistala pored… »

Vesti dana »