Повезане вести

СП у Јапану: Одличне Српкиње поклекле од Норвежанки

СП у Јапану: Одличне Српкиње поклекле од Норвежанки

Дневник 03.12.2019
Рукометашице Србије,и поред одличне игре, поражена су први пут на Светском првенству у Јапану. Српкиње су одиграле сјајан меч, тактички на високом нивоу, против вишеструких светских и европских шампионки, Норвежанки, у првом… »
Први пораз рукометашица Србије на СП, Норвешка славила

Први пораз рукометашица Србије на СП, Норвешка славила

Спортски журнал 03.12.2019
Најефикаснија на мечу била је Стине Бредал Офтедал са седам голова, док је у српском тиму Кристина Лишчевић дала шест, а Драгана Цвијић и Жељка Николић по четири. СРБИЈА - НОРВЕШКА 25:28 (12:13) СРБИЈА: Рисовић једна одбрана … »
Лавко: Не знам због чега смо изгубиле; Николић: Са оваквим приступом можемо са свима да се надигравамо

Лавко: Не знам због чега смо изгубиле; Николић: Са оваквим приступом можемо са свима да се надигравамо

Вечерње новости 03.12.2019
Тежак пораз, толико смо се спремале за Норвешку. Ми смо мала Србија, немам коментар - рекла је Јелена, капитен рукометашица Србије. ПОРАЗ који буди наду. Рукометашице су одиграле сјајно против Норвешке, једног од највећих… »
„Нисмо дошли због једног меча” Обрадовић после првог неуспеха рукометашица на СП: Честитао сам девојкама на жељи!

„Нисмо дошли због једног меча” Обрадовић после првог неуспеха рукометашица на СП: Честитао сам девојкама на жељи!

Спортал блиц 03.12.2019
су изгубиле у 3. колу Светског првенства од Норвешке са и наредни меч ће играти 5. децембра од 10 сати против репрезентације Холандије. , селектор рукометашица Србије, након меча и тесног пораза од Норвежанки, истакао је: - Волео… »
Лавко: Ми смо само мала Србија, не разумем како смо изгубиле

Лавко: Ми смо само мала Србија, не разумем како смо изгубиле

Н1 Инфо 03.12.2019
Капитен женске репрезентације Србије Јелена Лавко тешко је помирила са поразом од селекције Норвешке у 3. колу групе А Светског шампионата у Јапану. Један од фаворита за освајање златне медаље славио је резултатом 28:25 и екипи… »
Јелена лацко: Поносна сам на овај тим

Јелена лацко: Поносна сам на овај тим

Хот спорт 03.12.2019
Србија није успела да направи изненађење и савлада селекцију Норвешке у трећем колу групе А Светског првенства. На конференцији за медије селектор Љубомир Обрадовић био је задовољан утакмицом, упркос поразу. – У једној доброј… »
Први пораз српских рукометашица на Светском првенству

Први пораз српских рукометашица на Светском првенству

Данас 03.12.2019
Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је данас од Норвешке са 28:25 (13:12), у трећем колу на Светском првенству у Јапану. Српске рукометашице сада имају две победе и пораз, колико и Холандија, док је Норвешка прва са… »
Време је за буђење шампионки, Црногорке у налету

Време је за буђење шампионки, Црногорке у налету

Моззарт спорт 03.12.2019
Францускиње имају само три бода после три кола Светског првенства за рукометашице у Јапану, а следи меч са одличним Немицама. Ко би рекао да ће најбоља селекција света последње две године тек у трећем колу да оствари победи и… »
Баш штета, али главу горе! Рукометашице Србије пале у завршници против Норвешке, а ево како сада могу даље на СП!

Баш штета, али главу горе! Рукометашице Србије пале у завршници против Норвешке, а ево како сада могу даље на СП!

Спортал блиц 03.12.2019
Упркос одличној игрипоражене су од селекције Норвешке 25:28 (12:13) у трећем колу групе А на Светском првенству у Јапану. Најбоље српске играчице ће у дуелима са Холандијом и Словенијом одлучивати о пласману у главну фазу… »
Србија сјајна, али није победила: Норвешка је била боља!

Србија сјајна, али није победила: Норвешка је била боља!

Мондо 03.12.2019
Најбоље рукометашице Србије изгубиле од Норвешке 25:28 (12:13) меч 3. кола Групе А на Светском првенству у Јапану. У четвртак са Холандијом. Најбоље рукометашице Србије изгубиле од Норвешке 25:28 (12:13) меч 3. кола Групе А на… »
Рукометашице се бориле, али Норвежанке су јаче!

Рукометашице се бориле, али Норвежанке су јаче!

Спортске.нет 03.12.2019
Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је данас од Норвешке са 28:25 (13:12), у трећем колу на Светском првенству у Јапану. Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је данас од Норвешке са 28:25 (13:12), у трећем… »
СП: Норвежанке и судије удружено против Србије!

СП: Норвежанке и судије удружено против Србије!

Хот спорт 03.12.2019
У трећем колу ‘А’ групе Светског првенства Норвешка је победила Србију 28:25 (13:12) и освојила веома важна два бода пред наставак такмичења. Добро су играле наше девојке, водиле су већи део првог полувремена предовђене у нападу… »
Од сјаја до пораза: Рукометашице Србије све поквариле против Норвешке

Од сјаја до пораза: Рукометашице Србије све поквариле против Норвешке

Вечерње новости 03.12.2019
Ушле су рукометашице Србије у меч мотивисао и расположено, али су им Норвежанке до краја преузеле доминацију. Треће епизода на Светском првенству није завршена као хаппи енд (срећним крајем) за рукометашице Србије. Изабранице… »
Сумрак Словенки, глатко изгубиле од Анголе

Сумрак Словенки, глатко изгубиле од Анголе

Моззарт спорт 03.12.2019
Африканке одиграле фантастичну утакмицу - 33:24. Какав нокаут за рукометашице Словеније. Какав ролеркостер на Светском првенству. У првом колу су победиле фаворита за медаљу, Холандију, а данас су изгубиле од – Анголе! Селекција… »
СП Јапан: Ангола победила Словенке!

СП Јапан: Ангола победила Словенке!

Дневник 03.12.2019
Женска рукометна репрезентација Анголе направила је велико изненанађење победивши Словенију 33:24, у трећем колу Светског првенства, јавља сајт Б92. Словенија после две одигране утакмице има скор 1/2, баш као и Ангола… »
Нема више лаганих противника

Нема више лаганих противника

Моззарт спорт 03.12.2019
Србија данас против Норвешке, фаворита за злато на рукометном СП за даме (12.30). Репрезентација Србије одиграће трећи меч на Светском првенству у Јапану данас у матине термину. Од 12.30 ривал нашим рукометашицама биће селекција… »

Вести дана »