Повезане вести
Макрон поновио да је НАТО у стању мождане смрти
Политика 03.12.2019
Лондон - Француски председник Емануел Макрон поновио је став да је НАТО у стању „мождане смрти”, на разочарење чланица Алијансе уочи почетка самита те организације у Лондону. „И даље тако мислим”, рекао је Макрон на… »
Макрон шокирао изјавом о смрти НАТО, а САД му стигао ветар у леђа: Канада и Холандија подржале његове реформе савеза
Курир 03.12.2019
Премијери Канаде и Холандије подржали су данас француско-немачки предлог о реформи НАТО, а након што је француски председник Емануел Макрон недавно оценио да Алијанса умире. "Мислим да не можете да преживите 70 година као… »
Премијери Канаде и Холандије подржали предлог реформе НАТО
Блиц 03.12.2019
Премијер Канаде Џастин Трудо и његов холандски колега Марк Руте подржали су француско-немачки предлог за реформу НАТО-а, након што је француски председник Емануел Макрон изјавио да Алијанса "умире". Трудо је на форуму пред… »
Трамп се изнервирао због Макрона па осуо “паљбу”: НАТО никоме није потребнији него Француској (видео)
Вечерње новости 03.12.2019
Амерички председник на радном доручку са Јенсом Столтенбергом укључио се у расправе о стању Алијанси. ЛОНДОН - Амерички предсеник Доналд Трамп укључио се данас у расправе о стању НАТО и узвратио на тврдње француског… »
Столтенберг: Постоје разлике унутар НАТО
Н1 Инфо 03.12.2019
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг данас је у Лондону, после разговора са америчким председником Доналдом Трампом, изјавио да постоје разлике унутар алијансе, пошто је чини 29 различитих земаља, али да је свака чланица… »
Трамп обећао да неће да прича о британским изборима, али је похвалио Џонсона: Мислим да је Борис веома способан!
Курир 03.12.2019
Председник САД Доналд Трамп обећао је да неће помињати парламентарне изборе у Великој Британији који ће бити одржани 12. децембра, али је похвалио британског премијера Бориса Џонсона. Иако британски премијер и Трамп имају… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 5 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Песков: Кијев формално одбио дијалог; Нордијске и балтичке земље издвајају 430 милиона евра за оружје Украјини
РТВ пре 35 минутајош 1 повезана