Povezane vesti
Nikolina se porodila pre 7 dana! Svi su gledali u njen ravan stomak, a onda je intervju prekinut (kurir TV)
Kurir 03.12.2019
Nikolina Kovač, koja je pre nekoliko dana na svet donela ćerkicu Nikoletu, izašla je iz porodilišta i kaže da je malo zbunjena. "Predivan je osećaj, sasvim jedna druga energija. Ne mogu reći ovo mi je draže, ovo je drugačiji osećaj. Malo sam zbunjena… »
Čim sam video bebu zaljubio sam se! Saša Kapor došao po ženu i ćerkicu u porodilište, a jednu stvar jedva čeka da uradi
Kurir 03.12.2019
Saša Kapor došao je po ćerku Nikoletu u porodilište. Pevač je supruzi Nikolini koja je prošle nedelje rodila naslednicu Nikoletu doneo sve potrebne stvarčice kako bi napustili Narodni front. Ponosni tata kaže da beba liči na mamu i da mu nije teško da… »
Vesti dana »
Tramp: Udarićemo Iran veoma snažno tokom sledeće nedelje, Putin im "možda malo" pomaže
RTV pre 51 minutajoš 41 povezana
Zlatko Kokanović pušten iz pritvora da se brani sa slobode (VIDEO)
Šabačke novosti pre 4 satijoš 13 povezanih
Zelenski pobesneo nakon šokantne odluke Trampa: "To će dovesti da vaše vojnike napada više ruskih dronova"
Mondo pre 40 minutajoš 33 povezane
Centralna komanda SAD: Porastao broj žrtava, cela posada poginula u padu američkog aviona u Iraku
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih
Mladić (19) pao sa 4. sprata studentskog doma! Strašna nesreća u Kotoru: Lekari mu se bore za život
Kurir pre 21 minutajoš 89 povezanih