Povezane vesti
Nastavljeno suđenje povodom napada na Borka Stefanovića i aktiviste
RTS 03.12.2019
U Kruševcu je nastavljen pretres povodom prošlogodišnjeg napada na tadašnjeg lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, aktivistu Bobana Jovanovića i policijskog službenika Dejana Palibrka. Saslušan je svedok iz policije Dejan Palibrk koji tvrdi da je video… »
Suđenje za napad na Borka Stefanovića: Oštećeni policajac potvrdio prisustvo optuženih
Večernje novosti 03.12.2019
Sudski proces pred Višim sudom u Kruševcu zbog incidenta ispred MZ Rasadnik prošlog novembra-napadačima prete stroge kazne. KRUŠEVAC - PRIPADNIK Policijske uprave u Kruševcu Dejan Palibrk, svedočio je danas pred Višim sudom u Kruševcu, u slučaju… »
U nastavku suđenja za napad na Borka Stefanovića saslušan policajac Palibrk
Danas 03.12.2019
Saslušanjem policajca Dejana Palibrka, koji je u slučaju napada na jednog od lidera Saveza za Srbiju i zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića krajem novembra prošle godine u Kruševcu, jedan od trojice oštećenih, danas je pred… »
Svedočio policajac: Video sam osumnjičenog iznad krvavog Borka Stefanovića
N1 Info 03.12.2019
U Višem sudu u Kruševcu nastavljeno je suđenje za napad na Borka Stefanovića, trojicu aktivista levice Srbije i policajca. Pred sudskim većem svoj iskaz je da policajac Dejan Palibrk. On je rekao da je te večeri kada se dogodio napad video svu trojicu… »
Vesti dana »
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 30 minutajoš 52 povezane
Đedović Handanović sa naftnim kompanijama: „Priprema se Akcioni plan za sigurno snabdevanje tržišta naftnim derivatima“
Serbian News Media pre 10 minutajoš 16 povezanih
Da li znate šta znači reč "vavedenje"? Danas je veliki praznik, pravoslavci se mole Presvetoj Bogorodici, a evo šta nikako ne smete da radite
Kurir pre 40 minutajoš 16 povezanih