Povezane vesti
U Skupštini grada otvorena izložba "Slikom do osmeha" (FOTO)
Moj Novi Sad 03.12.2019
Izložba slika pod nazivom "Slikom do osmeha" otvorena je danas, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, u holu gradskog parlamenta. Na izložbi su predstavljena 43 rada slikara, nastalih tokom likovnih kolonija održanih u Udruženju distrofičara… »
Otvorena izložba "Slikom do osmeha" u Novom Sadu
RTV 03.12.2019
NOVI SAD - Izložba slika "Slikom do osmeha" otvorena je danas, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, u holu Skupštine Grada Novog Sada. Na izložbi su predstavljena 43 rada slikara, nastalih tokom likovnih kolonija održanih u Udruženju distrofičara… »
U Skupštini grada otvorena izložba "Slikom do osmeha"
Dnevnik 03.12.2019
NOVI SAD: Izložba "Slikom do osmeha" otvorena je danas, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, u holu Skupštine Grada Novog Sada. Na izložbi su predstavljena 43 rada slikara, nastalih tokom likovnih kolonija održanih u Udruženju distrofičara… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 1 satjoš 123 povezane
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 12 satijoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih