Повезане вести

Састанак Путина и Вучића у среду у Сочију

Састанак Путина и Вучића у среду у Сочију

Политика 04.12.2019
Москва - Руски председник Владимир Путин и председник Србије Александар Вучић састаће се у среду у Сочију, а у фокусу њихових разговора биће билатерална сарадња и међународна питања, саопштио је Кремљ. Председник Србије, како… »
Путин: Русија спремна да подржи компромис Београда и Приштине

Путин: Русија спремна да подржи компромис Београда и Приштине

Слободна Европа 04.12.2019
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас у Русији, након састанка са председником Србије Александром Вучићем, да је Москва спремна да подржи компромисна решења ако су у корист Србије. Председници Србије и Русије састали… »
„Да је Путин одлучивао 1999. године, не бисмо били бомбардовани“

„Да је Путин одлучивао 1999. године, не бисмо били бомбардовани“

Вести онлине 04.12.2019
Србија ће наставити сарадњу са Русијом на корист српског и руског народа, поручио је председник Александар Вучић после разговора са председником Русије Владимиром Путином у Сочију, чијим резултатима је, истиче, веома задовољан… »
Састанак у Сочију: Тема Косово и гас, Вучић тајновит у вези са шпијунском афером

Састанак у Сочију: Тема Косово и гас, Вучић тајновит у вези са шпијунском афером

Н1 Инфо 04.12.2019
Председник Александар Вучић враћа се из Сочија после састанка са председником Русије, на коме су, како каже Вучић, Владимир Путин и он претресли све теме у односима две земље. Ипак, Вучић није прецизно одговорио да ли је било… »
Вучић на конференцији са Путином: Ићи ћемо још чешће у Русију

Вучић на конференцији са Путином: Ићи ћемо још чешће у Русију

РТС 04.12.2019
Владимир Путин је рекао да су Србија и Русија пријатељске земље и да ће Москва наставити да подржава Србију. Александар Вучић је истакао да га бројни представници "разних земаља" питају зашто иде у Русију. Ићи ћемо још чешће… »
Вучић: Одлична војна сарадња између Србије и Русије

Вучић: Одлична војна сарадња између Србије и Русије

Дневник 04.12.2019
СОЧИ: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија и Русија имају одличну војно-техничку сарадњу, као и велики број заједничких војних активости. На заједничкој конференцији за медије са председником Русије… »
Путин: И Србија и Русија раде за стабилност региона

Путин: И Србија и Русија раде за стабилност региона

Дневник 04.12.2019
СОЧИ: Председник Русије Владимир Путин истакао је да су данашњи разговори са председником Србије Александром Вуцићем били корисни и садрзајни и да доприносе пријатељству и стратешкој сарадњи две земље. "Русија и Србија дају… »
"Путин ме саветовао шта да купим, ја сам послушао тај савет и то би сад требало да дође у Србију"

"Путин ме саветовао шта да купим, ја сам послушао тај савет и то би сад требало да дође у Србију"

Блиц 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Сочију са руским шефом државе Владимиром Путином, а једна од тема о којој су разговарали била је и војно-техничка сарадња. Како је казао Вучић, она је у овој области одлична… »
Вучић након састанка са Путином: Надам се ћемо следеће године заједно са руским председником отворити Храм Светог Саве

Вучић након састанка са Путином: Надам се ћемо следеће године заједно са руским председником отворити Храм Светог Саве

Курир 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изразио је данас очекивање да ће председник Русије Владимир Путин наредне године у Београду отворити Храм Светог Саве на Врачару. "Надам се да ће следеће године бити у Србији и заједно са нама… »
Вучић о војно-техничкој сарадњи са русијом: Путин ме је посаветовао шта да купимо и послушао сам га

Вучић о војно-техничкој сарадњи са русијом: Путин ме је посаветовао шта да купимо и послушао сам га

Курир 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија и Русија имају одличну војно-техничку сарадњу, као и велики број заједничких војних активости. На заједничкој конференцији за медије са председником Русије Владимиром… »
Путин: Москва спремна да подржи компромисно решење Београда и Приштине

Путин: Москва спремна да подржи компромисно решење Београда и Приштине

Н1 Инфо 04.12.2019
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да позиција његове земље остаје непромењена када је реч о Косову и да сматра да основ за решавање тог питања мора бити резолуција 1244 Савеза безбедности Уједињених нација… »
Вучић у Сочију Председник Србије: Нисам оптимиста за постизање решења између Београда и Пришине; Путин поручује: Стратешко…

Вучић у Сочију Председник Србије: Нисам оптимиста за постизање решења између Београда и Пришине; Путин поручује: Стратешко…

Пресс 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Сочију са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Фото:Блиц Двојица председника су се састала у Путиновој резиденцији "Бочаров ручеј", а кратак разговор пред камерама… »
"Захвалан сам му на личном доприносу": Вучић: "Да је 1999. одлучивао Путин у Русији, не бисмо били бомбардовани" (видео)

"Захвалан сам му на личном доприносу": Вучић: "Да је 1999. одлучивао Путин у Русији, не бисмо били бомбардовани" (видео)

Блиц 04.12.2019
Односи Русије и Србије имају дугу историји и традицију, заједно смо ратовали у Првом светском рату, а захвални смо и на томе што чувају успомене на то, рекао је председник Русије Владимир Путин након састанка са српским… »
Вучић пренео Путину да није оптимиста када је реч о преговорима са Приштином

Вучић пренео Путину да није оптимиста када је реч о преговорима са Приштином

Н1 Инфо 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се у Сочију са председником Русије Владимиром Путином, коме је захвалио на помоћи у очувању територијалне целовитости Србије и пренео да није оптимиста када је реч о преговорима са… »
Вучић пренео Путину да није оптимиста кад је реч о преговорима са Приштином

Вучић пренео Путину да није оптимиста кад је реч о преговорима са Приштином

Данас 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Сочију са председником Русије Владимиром Путином, коме је захвалио на помоћи у очувању територијалне целовитости Србије и пренео да није оптимиста када је реч о преговорима са… »
Путин Вучићу: Стратешко партнерство са Србијом се потврђује свакодневним радом

Путин Вучићу: Стратешко партнерство са Србијом се потврђује свакодневним радом

Нови магазин 04.12.2019
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас у сусрету са председником Србије Александром Вучићем да се стратешко партнерство са Србијом потврђује свакодневним радом у домену политике, економије и безбедности. Путин је то… »
Вучић Путину пре почетка састанка: Нисам оптимиста о коначном компромисном решењу Београда и Приштине

Вучић Путину пре почетка састанка: Нисам оптимиста о коначном компромисном решењу Београда и Приштине

Курир 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је, на почетку разговора са руским председником Владимиром Путином, да није оптимиста када је реч о постизању коначног компромисног решења између Београда и Пришине. Вучић је потом… »
Песков: Важна и дугоочекивана посета Вучића Русији

Песков: Важна и дугоочекивана посета Вучића Русији

РТС 04.12.2019
Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је да је посета Русији српског председника Александра Вучића важна и дугоочекивана и оценио да су односи две земље савезнички и засновани на партнерском приступу. Дмитриј Песков је рекао… »
Кремљ: Разговор Вучића и Путина у четири ока

Кремљ: Разговор Вучића и Путина у четири ока

Данас 04.12.2019
Председници Русије и Србије, Владимир Путин и Александар Вучић, разговараће данас у четири ока, уз најближе помоћнике, саопштио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Он је најавио да ће бити одржани и разговори српско-руске… »
Руски медији: Србија је „брана“ од НАТО

Руски медији: Србија је „брана“ од НАТО

Вести онлине 04.12.2019
Састанак Владимира Путина и Александра Вучића у Сочију према мишљењу руских експерата, могао би да игра велику улогу у развоју односа Москве и Београда пише „Раша тудеј“ и додаје да ће двојица председника разговарати о хитним… »
Московски медији: Два скандала у Србији бацају сенку на посету Вучића Русији

Московски медији: Два скандала у Србији бацају сенку на посету Вучића Русији

Бета 04.12.2019
До сусрета председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина долази након два скандала који бацају сенку на ту посету, пишу данашњи московски медији. "Предстојећа посета Вучића и његови разговори у Сочију са… »
Руски медији: Скандали бацају сенку на посету Вучића, односи две земље на тесту

Руски медији: Скандали бацају сенку на посету Вучића, односи две земље на тесту

Н1 Инфо 04.12.2019
До сусрета председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина долази након два скандала који бацају сенку на ту посету, пишу московски медији. "Предстојећа посета Вучића и његови разговори у Сочију са Путином имају… »

Вести дана »