Povezane vesti

PL - Majstorija Alija, nerešeno na "Old Trafordu", Vila se drži protiv Čelsija, sve bolji Soton (poluvreme)

PL - Majstorija Alija, nerešeno na "Old Trafordu", Vila se drži protiv Čelsija, sve bolji Soton (poluvreme)

Sportske.net 04.12.2019
U okviru 15. kola Premijer lige pet mečeva se igra u terminu od 20:30h. Mančester junajted - Totenhem 1:1 Poveli su "Đavoli" u ranoj fazi, igrao se sedmi minut kada je Rašford raspalio u bliži ugao iz kaznenog prostora rivala, Gazaniga nije najbolje… »
Povredili Murinja!

Povredili Murinja!

Sportske.net 04.12.2019
Bizarna situacija na "Old Trafordu", Junajted vodi. Fudbaleri Mančester junajteda su u 15. kolu Premijer lige dočekali Totenhem, Murinjo se tako vratio na stadion na kojem je pre godinu dana dobio otkaz. OVDE pogledajte za koje postave su se odlučili… »
Murinjov povratak na "Old Traford", Solskjer ga dočekao sa tinejdžerom u špicu! (SASTAVI)

Murinjov povratak na "Old Traford", Solskjer ga dočekao sa tinejdžerom u špicu! (SASTAVI)

Sportske.net 04.12.2019
Od 20:30h na programu je derbi između "Đavola" i "Pevaca". Fudbaleri Mančester junajteda će u okviru 15. kola Premijer lige na "Teatru snova" dočekati ekipu Totenhem Sparsa. Žoze Murinjo se tako godinu dana nakon otkaza vraća na stadion "Đavola"… »
Volim Mančester i rado ga se sećam

Volim Mančester i rado ga se sećam

Mozzart sport 04.12.2019
Posebni definitivno nije drago viđen gost na Old Trafordu jer kada je predvodio timove protiv Junajteda izgubio je samo dva puta... Da se fenomenalni Žoze Murinjo ne vraća na Old Traford ravno godinu dana nakon otkaza koji je tamo dobio verovatno i da… »
Murinjo se raspričao na "Teatru snova": Bio bih nesrećan da sam imao kuću ili stan u Mančesteru

Murinjo se raspričao na "Teatru snova": Bio bih nesrećan da sam imao kuću ili stan u Mančesteru

Večernje novosti 04.12.2019
Ako želite da pričamo o mojoj prošlosti u njemu sve se svodi na nekoliko slika iz tog perioda, kaže trener Totenhema. U centru pažnje Premijer lige danas je duel na “Old trafordu”. Mančester junajted dočekuje Totenhem, ovog puta, neće sva… »

Vesti dana »