Povezane vesti
Kako kažu Rusi, nisam ja šaman! Veselinović o sebi kao zameni za Vladana Milojevića
Telegraf 04.12.2019
Plan je za sada u Čukaričkom. Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović kaže da ne može da predvidi da li bi u slučaju odlaska Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde on bio jedan od prvih "pikova" kao zamena. Glasine o odlasku Milojevića pojavile su se… »
Nisam šaman – Veselinović o zvezdi: Videćemo šta nosi budućnost, imam ugovor sa Čukaričkim
Hot sport 04.12.2019
Sve glasnije se govori o mogućnosti da bi Crvena zvezda ove zime mogla da dobije novog trenera. Prvi na listi mogućih zamena za Vladana Milojevića jeste Aleksandar Veselinović. Vladan Milojević je pre odlaska u Grčku trenirao tim sa Banovog brda, te bi… »
Veselinović o klupi Zvezde: Nisam šaman, pa da znam...
Mondo 04.12.2019
Trener Čukaričkog pominje se kao jedan od kandidata da nasledi Vladana Milojevića u slučaju odlaska iz Crvene zvezde. Trener Čukaričkog pominje se kao jedan od kandidata da nasledi Vladana Milojevića u slučaju odlaska iz Crvene zvezde. Po pričama koje… »
Vesti dana »

Uživo Rusi sipaju smrt iz vazduha, gori Kijev Tramp kaže da će se videti sa Putinom i bez zelenskog (foto/video)
Alo pre 2 minutajoš 8 povezanih

Stejt department: SAD pozdravljaju odluku libanske vlade o kontroli oružja
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana