Povezane vesti
Kako kažu Rusi, nisam ja šaman! Veselinović o sebi kao zameni za Vladana Milojevića
Telegraf 04.12.2019
Plan je za sada u Čukaričkom. Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović kaže da ne može da predvidi da li bi u slučaju odlaska Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde on bio jedan od prvih "pikova" kao zamena. Glasine o odlasku Milojevića pojavile su se… »
Nisam šaman – Veselinović o zvezdi: Videćemo šta nosi budućnost, imam ugovor sa Čukaričkim
Hot sport 04.12.2019
Sve glasnije se govori o mogućnosti da bi Crvena zvezda ove zime mogla da dobije novog trenera. Prvi na listi mogućih zamena za Vladana Milojevića jeste Aleksandar Veselinović. Vladan Milojević je pre odlaska u Grčku trenirao tim sa Banovog brda, te bi… »
Veselinović o klupi Zvezde: Nisam šaman, pa da znam...
Mondo 04.12.2019
Trener Čukaričkog pominje se kao jedan od kandidata da nasledi Vladana Milojevića u slučaju odlaska iz Crvene zvezde. Trener Čukaričkog pominje se kao jedan od kandidata da nasledi Vladana Milojevića u slučaju odlaska iz Crvene zvezde. Po pričama koje… »
Vesti dana »
Starmer i Tramp: Razgovarali o Bliskom istoku i Ormuskom moreuzu
Večernje novosti pre 8 minutajoš 64 povezane
Tabela ABA lige posle poraza Zvezde: Situacija se komplikuje, sada je ugroženo i četvrto mesto
Telegraf pre 8 minutajoš 70 povezanih
"TRAMPE, UNIŠTIO SI NAM MORNARICU, KAŽEŠ? PROĐI MOREUZOM, AKO SMEŠ!" Iran poslao poruku Vašingtonu, rakete Tel Avivu, uništili skup dron Italijanima! (video)
Kurir pre 33 minutajoš 66 povezanih
Koliko olakšice u stupanju na snagu Zakona o strancima zaista olakšavaju život Srbima na Kosovu?
N1 Info pre 33 minutajoš 55 povezanih