Povezane vesti
Milijana u rijalitiju izgovorila jezive kletve ljubavniku, ne stidi se svoje sramote, vređa mu i porodicu
Blic 04.12.2019
Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac žestoko su se posvađali uživo u emisiji, te je Milijana izgovorila jezive kletve svom ljubavniku. - Hoćeš li da ponovim ono što si mi rekao sinoć, pa da mi olupaš glavu o sto? - govorila je Milijana Žapcu… »
Milijana izgovorila jezive kletve ljubavniku: Da Bog da ti umrla žena! Užas
Kurir 04.12.2019
Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac posvađali su se tokom emisije, pa Milojkova žena nije htela da razgovara više sa svojim ljubavnikom. "Hoćeš li da ponovim ono što si mi rekao sinoć, pa da mi olupaš glavu o sto? Da Bog da ti umro znaš ko"… »
Vesti dana »
Novi detalji pucnjave na žurki: Jedna osoba poginula, petoro povređeno, angažovan i helikopter (foto)
Večernje novosti pre 34 minutajoš 22 povezane
Islanđani na referendumu odbacili predlog da se obnove pregovori o pristupanju EU
RTS pre 39 minutajoš 20 povezanih
Poplave u Nepalu: Raste broj mrtvih, više od 700 i hiljade nestalih
Danas pre 24 minutajoš 14 povezanih
Sat i 10 minuta do Golupca od Beograda! Vučić: Za manje od dve godine otvorili smo 213 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica (foto)
Blic pre 4 minutajoš 11 povezanih
RTS: U Deliblatskoj peščari dežurni timovi na oprezu, i dalje se gasi požar na Stolovima
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih