Povezane vesti
Olga nema vremena da se žali: Ovako svog bolesnog sina nosi na leđima (FOTO)(VIDEO)
RINA 04.12.2019
Kosjerić – Olga Bošković oduvek je bila spremna da za svog sina obolelog od cerebralne paralize pomeri brda i planine. “Četiri godine nosila sam ga na ramenima do škole. I po kiši i po snegu. Kad je završio prvi razred sa vrlo dobrim uspehom, bila sam… »
Ona je Majka hrabrost, život je poklonila meni! Olga i sa 77 godina na leđima nosi svog 59-godišnjeg bolesnog sina video
Kurir 04.12.2019
Predrag Bošković (59) iz Kosjerića se od rođenja bori sa cerebralnom paralizom. Gde god je stigao, stigao je na leđima svoje majke, za koju kaže da je Majka hrabrost. "Svoj život je poklonila meni", nastavlja Predrag. Olga je za svog sina bila spremna i… »
Vesti dana »

Građani i studenti blokirali Skupštinu grada, u naguravanju sa policijom jedan mladić povređen
NoviSad.com pre 24 minutajoš 27 povezanih

Zemlje G7 podržale Izrael, Iran označile kao izvor nestabilnosti
Al Jazeera pre 5 minutajoš 37 povezanih

Blokirana zgrada Skupštine Novog Sada, policija obezbedila ulaz odbornicima i zaposlenima
RTS pre 9 minutajoš 12 povezanih

U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba – Zelenski: Najteži od početka rata; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTS pre 29 minutajoš 23 povezane