Povezane vesti
Direktor Nordeusa: Deca danas nemaju objektivnih razloga da idu iz zemlje
N1 Info 04.12.2019
Izvršni direktor Nordeusa Branko Milutinović rekao je danas da je sa diplomom Elektrotehničkog fakulteta otišao iz zemlje 2006. godine, ali da sada "deca nemaju objektivnih razloga da idu", a generalni direktor Metalac grupe Aleksandar Marković ističe da… »
"Danas IT deca ne moraju da idu iz Srbije": Prvi čovek Nordeusa, Branko Milutinović: "Ja sam morao da odem, ali sam se vratio"…
Blic 04.12.2019
"Klinci danas nemaju razloga da odu iz Srbije, oni mogu da rade i ovde", poručio je danas na Samitu privrednih lidera regiona Branko Milutinović, generalni direktor "Nordeusa" i predsednik UO Inicijative Digitalna Srbija. "Ja sam morao da odem, ali sam… »
Vesti dana »
Hrvati bruje o srpskoj odluci na Evroviziji: Naš žiri im dao 0 bodova, a publika 12 - evo kako su reagovali
Nova pre 9 minutajoš 50 povezanih
Bangaranga za istoriju: Bugarska prvi put osvojila Evroviziju u finalu punom napetosti i iznenađenja
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Proglašena međunarodna vanredna situacija zbog smrtonosnog virusa: Više od 80 mrtvih od ebole u Kongu i Ugandi
Nova pre 18 minutajoš 12 povezanih
Teheran: Plan od 10 tačaka crvena linija za Iran; Hezbolah najavio da je spreman za prekid vatre sa Izraelom
RTS pre 48 minutajoš 10 povezanih