Povezane vesti
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Vesti online 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez. Dodik je istakao da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo… »
Dodik: U BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO, Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti
Blic 04.12.2019
U Ljubljani je u toku sastanak članova Predsedništva BiH Željka Komšića, Milorada Dodika i Šefika Džaferovića sa delegacijom Državnog zbora Slovenije na čelu sa predsednikom Dejanom Židanom. Članovi Predsedništva BiH razgovaraju sa delegacijom… »
Dodik:Srpska neće dati saglasnost za članstvo BiH u NATO
Politika 04.12.2019
LjUBLjANA - Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo… »
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Sputnik 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo saglasnost za… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 4 satijoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 51 minutajoš 81 povezana
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet u Nišu traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju Fakulteta za srpske studije
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana