Повезане вести
Додик: Српска неће дати сагласност за чланство у НАТО
Вести онлине 04.12.2019
Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је у Љубљани да у БиХ нема консензуса у вези са чланством у НАТО савез. Додик је истакао да Република Српска остаје при ставу о војној неутралности. „Ми у Републици Српској… »
Додик: У БиХ нема консензуса у вези са чланством у НАТО, Српска остаје при ставу о војној неутралности
Блиц 04.12.2019
У Љубљани је у току састанак чланова Председништва БиХ Жељка Комшића, Милорада Додика и Шефика Џаферовића са делегацијом Државног збора Словеније на челу са председником Дејаном Жиданом. Чланови Председништва БиХ разговарају… »
Додик:Српска неће дати сагласност за чланство БиХ у НАТО
Политика 04.12.2019
ЉУБЉАНА - Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас у Љубљани да у БиХ нема консензуса у вези са чланством у НАТО савез, те да Република Српска остаје при ставу о војној неутралности. „Ми у Републици… »
Додик: Српска неће дати сагласност за чланство у НАТО
Спутник 04.12.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Љубљани да у БиХ нема консензуса у вези са чланством у НАТО савез, те да Република Српска остаје при ставу о војној неутралности. „Ми у Републици Српској не можемо… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 33 минутајош 5 повезаних
(Видео) "До краја то нећу да прежалим" Принц од Врање о тешком животном ударцу: "Зашто људи које највише на свету волим морају да се разиђу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
"Освојили смо Покровск", Песков тврди: Путин је обавештен, руске снаге заузеле и Вовчанск?!
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане