Povezane vesti
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Vesti online 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez. Dodik je istakao da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo… »
Dodik: U BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO, Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti
Blic 04.12.2019
U Ljubljani je u toku sastanak članova Predsedništva BiH Željka Komšića, Milorada Dodika i Šefika Džaferovića sa delegacijom Državnog zbora Slovenije na čelu sa predsednikom Dejanom Židanom. Članovi Predsedništva BiH razgovaraju sa delegacijom… »
Dodik:Srpska neće dati saglasnost za članstvo BiH u NATO
Politika 04.12.2019
LjUBLjANA - Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo… »
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Sputnik 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo saglasnost za… »
Vesti dana »

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenski rolerkoster! Spremite se na iznenadne pljuskove i vrućinu do 31 stepen!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 minutjoš 3 povezane