Povezane vesti
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Vesti online 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez. Dodik je istakao da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo… »
Dodik: U BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO, Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti
Blic 04.12.2019
U Ljubljani je u toku sastanak članova Predsedništva BiH Željka Komšića, Milorada Dodika i Šefika Džaferovića sa delegacijom Državnog zbora Slovenije na čelu sa predsednikom Dejanom Židanom. Članovi Predsedništva BiH razgovaraju sa… »
Dodik:Srpska neće dati saglasnost za članstvo BiH u NATO
Politika 04.12.2019
LjUBLjANA - Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da… »
Dodik: Srpska neće dati saglasnost za članstvo u NATO
Sputnik 04.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Ljubljani da u BiH nema konsenzusa u vezi sa članstvom u NATO savez, te da Republika Srpska ostaje pri stavu o vojnoj neutralnosti. „Mi u Republici Srpskoj ne možemo da damo saglasnost… »
Vesti dana »
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana