Повезане вести

Вождовац у надокнади, преокрет Чукаричког (РЕЗУЛТАТИ) (ВИДЕО)

Вождовац у надокнади, преокрет Чукаричког (РЕЗУЛТАТИ) (ВИДЕО)

Вести онлине 04.12.2019
Деветнаесто коло Суперлиге Србије Младост – Звезда 0:1 (Бен у 64) Вождовац – Раднички 1:0 (Девић у 90+1 – Хаскић у 63. није искористио пенал) Чукарички – ТСЦ 2:1 (Шапић у 82, Видосалвљевић у 89 – Тумбасевић у 34) Инђија – Рад… »
Резервисти Напретка Ђорић и Ескић у 95. минуту шокирали Партизан за победу у Хумској

Резервисти Напретка Ђорић и Ескић у 95. минуту шокирали Партизан за победу у Хумској

Спортски журнал 04.12.2019
Партизан после 34. минута водио 2:0 головима Суме, од тога је први постигнут из офсајда. Партизан – Напредак 2:3 (2:1) Београд - Стадион: Партизана. Гледалаца: 1.500. Судија: Новица Анђеловски. Помоћници: Дејан Поточан и Горан… »
Партизан прокоцкао победу: Напредак од 0:2 до тријумфа у Хумској

Партизан прокоцкао победу: Напредак од 0:2 до тријумфа у Хумској

Вечерње новости 04.12.2019
Црно-бели на стадиону у “Хумској” изгубили од Крушевљана који су на Топчидерско брдо стигли са новим тренером. ПОКАЗАО је Партизан и доказао пре седам дана у Хагу да је у фудбалу увек и све могуће, а реприза за "домаћу употребу"… »
Саво Милошевић: Неко ће морати да иде, ја нећу чекати да ме терају!

Саво Милошевић: Неко ће морати да иде, ја нећу чекати да ме терају!

Хот спорт 04.12.2019
Партизан је у Хумској поражен од Напретка 3:2, а тренер црно-белих Саво Милошевић био је разочаран после утакмице. Шеф стручног штаба ‘парног ваљка’ је истакао да је сада његов статус и статус његових играча под знаком… »
Велики преокрет Брђана против ТСЦ-а, Девић шокирао Нишлије у 94. минуту (видео)

Велики преокрет Брђана против ТСЦ-а, Девић шокирао Нишлије у 94. минуту (видео)

После победе у Крушевцу фудбалери Инђије савладали и Рад, минималац Војводине. Чукарички – ТСЦ 2:1 (0:1) Стрелци: 0:1 – Тумбасевић у 34, 1:1 – Шапић у 82, 2:1 – Видосављевић у 88. минуту. Београд - Стадион на Бановом брду… »
После највеће победе у каријери: Тренер Напретка ван себе од среће, а ево коме је посветио овај тријумф

После највеће победе у каријери: Тренер Напретка ван себе од среће, а ево коме је посветио овај тријумф

Спортал блиц 04.12.2019
Фудбалери Напретка из Крушевца шокирали су Партизан у Хумској и после великог преокрета савладали црно-беле са , а тренер гостију Иван Стефановић био је ван себе од среће након тријумфа. - Ово је велика победа за Напредак, после… »
Сјајни Крушевљани, шок за шоком за Милошевићев Партизан! Мислили сте да су извукли поуке у Хагу?

Сјајни Крушевљани, шок за шоком за Милошевићев Партизан! Мислили сте да су извукли поуке у Хагу?

Спортске.нет 04.12.2019
То је, једноставно, Партизан ове сезоне... Још један Партизанов шокантан пораз! Многи су веровали да грешке које су црно-бели показали у Хагу против АЗ Алкмара у петом колу Лиге Европе више нећепонављати и да су фудбалери… »
Биће нових немирних таласа: Партизан повео голом Суме из офсајда!? (видео)

Биће нових немирних таласа: Партизан повео голом Суме из офсајда!? (видео)

Хот спорт 04.12.2019
Фудбалери Партизана брзо су стигли до предности против Напретка из Крушевца, у 13. минуту већ је било 1:0. Зима је отерала навијаче Партизана са трибина, али није успорила фудбалере црно-белих. Играо се 13. минут утакмие против… »
Милошевић без увијања: Мој и статус многих играча под великим знаком питања

Милошевић без увијања: Мој и статус многих играча под великим знаком питања

Моззарт спорт 04.12.2019
Шеф стручног штаба Парног ваљка свестан да нешто под хитно мора да се промени. Претрпео је Партизан ударац какав се не памти у Хумској 1. Напредак је успео да окрене утакмицу у којој је Парни ваљак имао два гола разлике и пре… »
Хашки демони и шоу Напретка у Хумској: Крушевљани од 0:2 до победе после мајсторије у 95. минуту, Партизан на -11! (видео)

Хашки демони и шоу Напретка у Хумској: Крушевљани од 0:2 до победе после мајсторије у 95. минуту, Партизан на -11! (видео)

Моззарт спорт 04.12.2019
Црно-бели поражени у 19. колу Суперлиге. То је Партизан! Способан да одушеви, приреди забаву навијачима, стекне предност, али уме као ретко који клуб на планети да све што је изградио сруши. Као Нерон што је спалио Рим, тако су и… »
Стефановић: Победу посвећујем недавно преминулом оцу, великом навијачу Напретка

Стефановић: Победу посвећујем недавно преминулом оцу, великом навијачу Напретка

Напредак је голом Ескића у 95. минуту савладао (3:2) Партизан у Београду. Тренутни тренер Напретка Иван Стефановић, опхрван емоцијама, једва је налазио речи после славља у Хумској: - Велика победа за Напредак. После не знам… »
Емотивни Милошевић најавио резове: Неко ће морати да оде, нећу чекати да ме отерају

Емотивни Милошевић најавио резове: Неко ће морати да оде, нећу чекати да ме отерају

Имамо још пар утакмица, после којих ћемо да видимо статус пуно играча, али и мој је под великим знаком питања – рекао је тренер Партизана. Имао је Партизан против Напретка све, на крају је остао без ичега. Водили су црно-бели на… »
Растанак?! Саво после пораза: Нећу чекати да ме терају

Растанак?! Саво после пораза: Нећу чекати да ме терају

Мондо 04.12.2019
Разумљиво је био утучен тренер Партизана после пораза од Напретка, рекао је да су и његов и статус неких играча доведени у питање... Разумљиво је био утучен тренер Партизана после пораза од Напретка, рекао је да су и његов и… »
Шокантан пораз Партизана: Опет испустили 2:0, Напредак до победе у 95!

Шокантан пораз Партизана: Опет испустили 2:0, Напредак до победе у 95!

Мондо 04.12.2019
Потпуно невероватна завршница утакмице у Хумској, где је Партизан до 83. минута имао 2:1, али су упркос томе уписали пораз. Потпуно невероватна завршница утакмице у Хумској, где је Партизан до 83. минута имао 2:1, али су упркос… »
Лудница у хумској! Партизан водио 2:0, па у 95. минуту изгубио са 3:2 од Напретка

Лудница у хумској! Партизан водио 2:0, па у 95. минуту изгубио са 3:2 од Напретка

Спортал блиц 04.12.2019
Фудбалери Партизана шокантно су изгубили на свом терену од Напретка из Крушевца са 2:3 (2:1) у оквиру 19. кола Суперлиге Србије. Изабраници Саве Милошевића испустили су практично добијен меч против Крушевљана, пошто су већ после… »
Неко ће морати да иде, а ја нећу чекати да ме терају: Саво о свом и статусу играча после пораза!

Неко ће морати да иде, а ја нећу чекати да ме терају: Саво о свом и статусу играча после пораза!

Телеграф 04.12.2019
Отворио је душу Милошевић. Тренер фудбалера Партизана, Саво Милошевић, био је разочаран после пораза од Напретка. Партизан је испустио 2:0, али овај пут није се завршило на ремију као у Холандији против АЗ Алкмара. Напредак је… »
Полувреме - Подигла се велика прашина због Суминог водећег гола! Онда је дао још један, али...

Полувреме - Подигла се велика прашина због Суминог водећег гола! Онда је дао још један, али...

Спортске.нет 04.12.2019
Опет ће бити приче о суђењу... Партизан води против Напретка са 2:1 у 19. колу Линглонг Суперлиге Србије, али на друштвеним мрежама увелико већ траје полемика око водећег поготка који је Сејдуба Сума постигао у 13. минуту меча… »
Суперлига Србије: ‘Дерби зачеља’ припао Инђији, Раду пресудио бивши фудбалер!

Суперлига Србије: ‘Дерби зачеља’ припао Инђији, Раду пресудио бивши фудбалер!

Хот спорт 04.12.2019
Фудбалери Инђије у уводном мечу 19. кола дочекали Рад. У 19. колу Линглонг Тире Суперлиге Инђија је на свом терену савладала екипу Рада са 1:0. Гол одлуке постигао је Брана Илић у 13. минуту утакмице. Меч је протекао у апсолутној… »
Саво свим снагама на Крушевљане! (САСТАВИ)

Саво свим снагама на Крушевљане! (САСТАВИ)

Спортске.нет 04.12.2019
Партизан дочекује Напредак. У оквиру 19. кола Линглонг Суперлиге Србије, фудбалери Партизана ће на домаћем терену дочекати Напредак. Домаћин је фаворит у мечу против ривала који је у прошлости умео да зада велике муке… »
Рад пао у Инђији

Рад пао у Инђији

Инђија је савладала “грађевинаре” 1:0 и тако уписала други везани тријумф, односно трећи узастопни меч без пораза у Суперлиги. Фудбалери Инђије победили су данас Рад са 1:0, у 19. колу Супер лиге Србије. Стрелац у Инђији био је… »
Рад опет поражен, Инђија препорођена!

Рад опет поражен, Инђија препорођена!

Спортске.нет 04.12.2019
Брана Илић у серији. Инђија је везала две победе и најавила да би могла да остане у Супер лиги Србије. Они су данас савладали екипу Рада са 1:0 (1:0) у дуелу који је био један од оних директних у борби за опстанак. Једини гол на… »
Ренесанса Инђије за пет дана, Брана Илић у серији

Ренесанса Инђије за пет дана, Брана Илић у серији

Моззарт спорт 04.12.2019
Тим Александра Јањића бољи од Рада – 1:0. Три и по месеца никог нису могли да победе, а онда два тријумфа у само пет дана. После славља у Крушевцу над Напретком, фудбалери Инђије показали су знаке живота и пред својим… »
Крушевљани у Хумској

Крушевљани у Хумској

Политика 04.12.2019
„Црно-бели” дочекују данас Напредак (17 часова), који их је први у овој сезони непријатно изненадио. Партизан се данас у 17 часова на свом стадиону састаје с Напретком. Крушевљани не блистају у овој сезони, али су управо они… »
Првак у Лучанима

Првак у Лучанима

Политика 04.12.2019
Младост дочекује Црвену звезду од 15 ч. Црвена звезда је фаворит у данашњем (15 ч) сусрету 19. кола фудбалске Суперлиге против Младости у Лучанима, утолико пре што је ривал у протеклих пет рунди губио само на свом терену, а у… »

Вести дана »