Povezane vesti

Putin poklonio Vučiću pušku Milana Obrenovića

Putin poklonio Vučiću pušku Milana Obrenovića

Politika 04.12.2019
SOČI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga je iznenadio poklon ruskog predsednika Vladimira Putina - puška Milana Obrenovića. „Dobio sam nešto što mi je do sada, ne računajući nagrade, ordenje i odlikovanja koja sam dobio… »
Vučić o tome kako ga je Putin ispratio, a dijaspora dočekala

Vučić o tome kako ga je Putin ispratio, a dijaspora dočekala

Večernje novosti 04.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čast kakvu mu je ruski predsednik Vladimir Putin priredio u Sočiju nije doživeo u životu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čast kakvu mu je ruski predsednik Vladimir… »
Jednom puška, drugom ikona: Vučić i Putin razmenili poklone, od kojih je jedan bio vlasništvo kralja Milana

Jednom puška, drugom ikona: Vučić i Putin razmenili poklone, od kojih je jedan bio vlasništvo kralja Milana

Blic 04.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin uručili su jedan drugom poklone posle današnjeg sastanka u rezidenciji ''Bočarov ručej'' u Sočiju. Ruski predsednik poklonio je srpskom kolegi pušku kralja Milana Obrenovića iz… »
Vučić poklonio Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg, ruski predsednik njemu pušku kralja Milana (foto)

Vučić poklonio Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg, ruski predsednik njemu pušku kralja Milana (foto)

Večernje novosti 04.12.2019
Predsednici Srbije i Rusije razmenili su poklone. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg. Ruski predsednik je Vučiću poklonio originalnu pušku kralja Milana Obrenovića.… »
Vučić Putinu darivao ikonu, a rus njemu pušku kralja Milana! Predsednik Srbije: Putin mi je ukazao veliku čast (foto)

Vučić Putinu darivao ikonu, a rus njemu pušku kralja Milana! Predsednik Srbije: Putin mi je ukazao veliku čast (foto)

Kurir 04.12.2019
Nakon zvaničnog sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, usledili su pokloni. Predsednik Vučić je Putinu poklonio ikonu Preobraženja Gospodnjeg iz 19. veka, a šef Kremlja je Vučiću poklonio originalnu… »

Vesti dana »