Повезане вести
Путин поклонио Вучићу пушку Милана Обреновића
Политика 04.12.2019
СОЧИ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да га је изненадио поклон руског председника Владимира Путина - пушка Милана Обреновића. „Добио сам нешто што ми је до сада, не рачунајући награде, ордење и одликовања… »
Вучић о томе како га је Путин испратио, а дијаспора дочекала
Вечерње новости 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да част какву му је руски председник Владимир Путин приредио у Сочију није доживео у животу. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да част какву му је руски… »
Једном пушка, другом икона: Вучић и Путин разменили поклоне, од којих је један био власништво краља Милана
Блиц 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић и председник Русије Владимир Путин уручили су један другом поклоне после данашњег састанка у резиденцији ''Бочаров ручеј'' у Сочију. Руски председник поклонио је српском колеги пушку краља… »
Вучић поклонио Путину икону Преображења Господњег, руски председник њему пушку краља Милана (фото)
Вечерње новости 04.12.2019
Председници Србије и Русије разменили су поклоне. Председник Србије Александар Вучић поклонио је свом руском колеги Владимиру Путину икону Преображења Господњег. Руски председник је Вучићу поклонио оригиналну пушку краља… »
Вучић Путину даривао икону, а рус њему пушку краља Милана! Председник Србије: Путин ми је указао велику част (фото)
Курир 04.12.2019
Након званичног састанка председника Србије Александра Вучића и председника Русије Владимира Путина, уследили су поклони. Председник Вучић је Путину поклонио икону Преображења Господњег из 19. века, а шеф Кремља је Вучићу… »
Вести дана »
Банке са НИС-ом и даље редовно обављају плаћања, пумпе снабдевене горивом! Ево каква је ситуација
Дневник пре 2 сатајош 39 повезаних
„Више немају контролу“: АНЕМ тражи оставку министра полиције због напада на новинаре
Недељник пре 3 сатајош 9 повезаних
Новосадски студенти у блокади обележили 13 месеци од пада надстрешнице Железничке станице
Н1 Инфо пре 16 минутајош 19 повезаних
Пукао договор у Мајамију Путин сада чека завршну верзију документа: Америчко-украјински преговори запели
Вечерње новости пре 12 минутајош 50 повезаних