Повезане вести

Путин поклонио Вучићу пушку Милана Обреновића

Путин поклонио Вучићу пушку Милана Обреновића

Политика 04.12.2019
СОЧИ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да га је изненадио поклон руског председника Владимира Путина - пушка Милана Обреновића. „Добио сам нешто што ми је до сада, не рачунајући награде, ордење и одликовања… »
Вучић о томе како га је Путин испратио, а дијаспора дочекала

Вучић о томе како га је Путин испратио, а дијаспора дочекала

Вечерње новости 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да част какву му је руски председник Владимир Путин приредио у Сочију није доживео у животу. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да част какву му је руски… »
Једном пушка, другом икона: Вучић и Путин разменили поклоне, од којих је један био власништво краља Милана

Једном пушка, другом икона: Вучић и Путин разменили поклоне, од којих је један био власништво краља Милана

Блиц 04.12.2019
Председник Србије Александар Вучић и председник Русије Владимир Путин уручили су један другом поклоне после данашњег састанка у резиденцији ''Бочаров ручеј'' у Сочију. Руски председник поклонио је српском колеги пушку краља… »
Вучић поклонио Путину икону Преображења Господњег, руски председник њему пушку краља Милана (фото)

Вучић поклонио Путину икону Преображења Господњег, руски председник њему пушку краља Милана (фото)

Вечерње новости 04.12.2019
Председници Србије и Русије разменили су поклоне. Председник Србије Александар Вучић поклонио је свом руском колеги Владимиру Путину икону Преображења Господњег. Руски председник је Вучићу поклонио оригиналну пушку краља… »
Вучић Путину даривао икону, а рус њему пушку краља Милана! Председник Србије: Путин ми је указао велику част (фото)

Вучић Путину даривао икону, а рус њему пушку краља Милана! Председник Србије: Путин ми је указао велику част (фото)

Курир 04.12.2019
Након званичног састанка председника Србије Александра Вучића и председника Русије Владимира Путина, уследили су поклони. Председник Вучић је Путину поклонио икону Преображења Господњег из 19. века, а шеф Кремља је Вучићу… »

Вести дана »