Povezane vesti
Putin poklonio Vučiću pušku Milana Obrenovića
Politika 04.12.2019
SOČI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga je iznenadio poklon ruskog predsednika Vladimira Putina - puška Milana Obrenovića. „Dobio sam nešto što mi je do sada, ne računajući nagrade, ordenje i odlikovanja koja sam dobio… »
Vučić o tome kako ga je Putin ispratio, a dijaspora dočekala
Večernje novosti 04.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čast kakvu mu je ruski predsednik Vladimir Putin priredio u Sočiju nije doživeo u životu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čast kakvu mu je ruski predsednik Vladimir… »
Jednom puška, drugom ikona: Vučić i Putin razmenili poklone, od kojih je jedan bio vlasništvo kralja Milana
Blic 04.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin uručili su jedan drugom poklone posle današnjeg sastanka u rezidenciji ''Bočarov ručej'' u Sočiju. Ruski predsednik poklonio je srpskom kolegi pušku kralja Milana Obrenovića iz… »
Vučić poklonio Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg, ruski predsednik njemu pušku kralja Milana (foto)
Večernje novosti 04.12.2019
Predsednici Srbije i Rusije razmenili su poklone. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg. Ruski predsednik je Vučiću poklonio originalnu pušku kralja Milana Obrenovića.… »
Vučić Putinu darivao ikonu, a rus njemu pušku kralja Milana! Predsednik Srbije: Putin mi je ukazao veliku čast (foto)
Kurir 04.12.2019
Nakon zvaničnog sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, usledili su pokloni. Predsednik Vučić je Putinu poklonio ikonu Preobraženja Gospodnjeg iz 19. veka, a šef Kremlja je Vučiću poklonio originalnu… »
Vesti dana »
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 40 minutajoš 49 povezanih
Oglasio se advokat Gorana Vesića: Nije napuštao Srbiju i vratio je diplomatski pasoš
Kurir pre 6 satijoš 19 povezanih