Повезане вести

Лалатовић: Војводина заслужује да буде вицешампион Србије, откада нема Лазетића вратили су нам се осмеси!

Лалатовић: Војводина заслужује да буде вицешампион Србије, откада нема Лазетића вратили су нам се осмеси!

Хот спорт 04.12.2019
После победе његовог тима над Радником, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да црвено-бели заслужују да буду вицешампиони Србије. Војводина је данас победила Радник резултатом 1:0 (0:0), у 19. колу Супер лиге… »
Лалатовић: Заслужујемо да будемо вицешампиони Србије

Лалатовић: Заслужујемо да будемо вицешампиони Србије

Спортски журнал 04.12.2019
Војводина је данас победила Радник са 1:0, у 19. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић, рекао је данас победе над Радником, да његова екипа заслужује да буде вицешампион Србије. - Имали смо… »
Ел Фарду Бен: Нисмо играли баш најбоље

Ел Фарду Бен: Нисмо играли баш најбоље

Моззарт спорт 04.12.2019
„Потрудићемо се да остваримо још две победе“, поручио је репрезентативац Коморских Острва. Звезда може да осцилира, али не и Ел Фарду Бен. Још једном је репрезентативац Коморских Острва показао колики значај има за тим Владана… »
Милошевић: И мој статус је под знаком питања

Милошевић: И мој статус је под знаком питања

Вести онлине 04.12.2019
Било је много тактичке недисциплине у нашој игри, каже Партизанов тренер после пораза од Напретка. Док су Крушевљани емотивно доживели преокрет и први тријумф над црно-белима у трећем миленијуму, с 3:2 у 19. колу Суперлиге… »
Милошевић: Увек сам бирао у животу да ја одем, пре него да ме отерају

Милошевић: Увек сам бирао у животу да ја одем, пре него да ме отерају

Спортски журнал 04.12.2019
Фудбалери Партизана водили су данас 2:0 против Напретка и на крају су изгубили са 3:2. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је, после данашњег пораза од Напретка, да је статус доста играча, али и његов под знаком… »
Сад је и Милошевићу јасно, време је за одласке из Партизана, ко ће први?

Сад је и Милошевићу јасно, време је за одласке из Партизана, ко ће први?

Спортске.нет 04.12.2019
Тренер Партизана је био веома љут и при вођству свог тима од 2:1, видело се то на терену, поготово после друге Садикове погођене стативе. Можете мислити како се сада осећа, после 2:3... Многи ове сезоне хвале игру Партизана… »
Од 2:0, до 2:3: Напредак окренуо Партизан у 90+5!

Од 2:0, до 2:3: Напредак окренуо Партизан у 90+5!

Н1 Инфо 04.12.2019
Фудбалери Партизана поражени су на свом терену од Напретка резултатом 3:2, упркос томе што су имали вођство од 2:0. Крушевљани су до тријумфа у Хумској, у 19. колу Суперлиге, стигли поготком Николе Ескића у 90+5. минуту… »
Звездина филијала јесењи првак!

Звездина филијала јесењи првак!

Спортске.нет 04.12.2019
Црвено-бели се на клупском сајту похвалили још једним успехом. Први тим Црвене звезде данас је славио у Лучанима, а њен развојини тим, Графичар, данас је обезбедио звање јесењег првака Прве лиге Србије. Графичар је у 23. колу… »
Кад је тешко - Бен: Минималац шампиона у Лучанима

Кад је тешко - Бен: Минималац шампиона у Лучанима

Н1 Инфо 04.12.2019
Фудбалери Црвене звезде победили су Младост у Лучанима у 19. колу Суперлиге Србије резултатом 1:0 и тиме наставили крупним корацима пут ка одбрани титуле. Српски шампион је, после трећег тријумфа у низу, лидер првенства са 49… »
Звездин лидер је Бен!

Звездин лидер је Бен!

Моззарт спорт 04.12.2019
Црвено-бели голом репрезентативца Коморских Острва савладала Младост у Лучанима - 1:0. Кад је тешко – Ел Фарду Бен! Када не може да се пробије дефанзивни бедем ривала опет се чека – Ел Фарду Бен! Кад се други крију или им није… »
Плс: Славили Графичар и Металац, Кабел поново из ‘кеца у двојку’.

Плс: Славили Графичар и Металац, Кабел поново из ‘кеца у двојку’.

Хот спорт 04.12.2019
Одиграно је данас и комплетно 23. коло Прве лиге Србије. Узбудљиво је било на помоћном стадиону ‘Рајко Митић‘ где је Графичар дочекао Земун. Синђелић је намучио трећепласирани Металац, али је екипа Александра Станковића уписала… »
Плс: Графичар јесењи првак

Плс: Графичар јесењи првак

Моззарт спорт 04.12.2019
У стопу га прати Металац. Летос из Српске лиге „Београд“ у Прву лигу Србије, а од јуна можда и у елитном рангу нашег фудбала. Крупним корацима напредује Графичар, а о томе колико се уздигао најбоље сведочи податак да је крунисан… »
Звезда у “енглеској недељи” и лагани залет за Пиреј

Звезда у “енглеској недељи” и лагани залет за Пиреј

Моззарт спорт 04.12.2019
Црвено-бели у Лучанима (15.00, Арена Спорт 1) настављају пут ка јесењој титули у Србији. Пред фудбалерима Црвене звезде је "енглеска недеља" у којој ће кроз три утакмице у седам дана покушати да заокруже лепу јесен коју су… »

Вести дана »