Povezane vesti
Tramp otkazao konferenciju za novinare na kraju NATO samita
Novi magazin 04.12.2019
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da otkazuje konferenciju za novinare predviđenu na kraju NATO samita koji se danas održava kod Londona i najavio da će se ranije vratiti u Vašinton. On je rekao da će se sastati sa još nekoliko vođa na margini… »
Tramp otkazao konferenciju za medije na kraju NATO samita
Slobodna Evropa 04.12.2019
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da otkazuje konferenciju za novinare predvidjenu na kraju NATO samita koji se održava kod Londona i najavio da će se ranije vratiti u Vašington. On je rekao da će se sastati sa još nekoliko vođa na margini… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 11 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana