Повезане вести

Каква Драгана митар, новопазарац ужива у свом браку?! Тортина жена открила огромну тајну! (фото)

Каква Драгана митар, новопазарац ужива у свом браку?! Тортина жена открила огромну тајну! (фото)

Курир 05.12.2019
Осим о најновијем љубавном троуглу из "Задруге", на друштвеним мрежама много се полемише и о брачном статусу једног од чланова - господина Торте. Наиме, судећи по Инстаграм профилу његове и даље законите супруге са којом је… »
Каква багра! Жена му заврнула финансије па дошао љубавници! Бивши задругар оплео по љубавној тројци и открио им план

Каква багра! Жена му заврнула финансије па дошао љубавници! Бивши задругар оплео по љубавној тројци и открио им план

Курир 05.12.2019
Један од бивших задругара Томислав Панић решио је да открије детаље о љубавном троуглу који чине Драгана Митар, Едис Фетић и Владимир Томовић. Драгана је ушла у ријалити као заузета жена, а временом је Владимир почео да јој се… »
Едо питао драгану да се уда за њега: Његова супруга улази у ријалити? Некадашњи учесник Задруге их раскринкао!

Едо питао драгану да се уда за њега: Његова супруга улази у ријалити? Некадашњи учесник Задруге их раскринкао!

Блиц 04.12.2019
Драгана Митар признала је данас Лепом Мићи да Едис Фетић, ког сви зову Господин Торта, жели да се њом ожени. Задругарка је причала Мићи како Едис може да има више жена, а онда је испливала нова шокантна информација. - Занела сам… »
"Поред овакве лепотице спао си на драгану Митар": Друштвене мреже горе, испливале фотке едове жене! Она је бомба

"Поред овакве лепотице спао си на драгану Митар": Друштвене мреже горе, испливале фотке едове жене! Она је бомба

Блиц 04.12.2019
Едис Едо Фетић свима је познат као "Господин Торта", а његово име помињало се и у прошлој сезони ријалитија, када није био учесник. Он је сада признао да се годину дана виђа са Драганом Митар, која је истовремено са Владимиром… »
Едо и Томовић се боре око Драгане: Господин Торта открио колико дуго се виђа са њом, па Ђетић рекао: "Он ми није препрека"…

Едо и Томовић се боре око Драгане: Господин Торта открио колико дуго се виђа са њом, па Ђетић рекао: "Он ми није препрека"…

Блиц 04.12.2019
Владимир Томовић и Едис Фетић гостовали су заједно у емисији у ријалитију "Задруга" и открили детаље односа са Драганом Митар, а притом се и - посвађали. Едо је рекао да последњих годину дана траје романса између Драгане и… »

Вести дана »