Повезане вести

"Убио бих је да сам хтео": Шокантна одбрана Пикаса, монструма који је силовао две жене и девојчицу па маказама покушао да…

"Убио бих је да сам хтео": Шокантна одбрана Пикаса, монструма који је силовао две жене и девојчицу па маказама покушао да…

Блиц 05.12.2019
У новосадском Вишем суду јуче је завршен доказни поступак против Новосађанина Душана Мургашког (60) званог Пикасо, иначе вишеструког силоватеља, коме се сада суди због сумње да је 9. фебруара ове године нанео тешке… »
Завршен доказни поступак за покушај убиства сервирке у КЦВ

Завршен доказни поступак за покушај убиства сервирке у КЦВ

Дневник 05.12.2019
НОВИ САД; У пуној великој сали новосадског Вишег суда јуче је Новосађанину Душану Мургашком Пикасу (60), осам пута осуђиваном, а од тога у више наврата због силовања, завршен доказни поступак за тешке повреде једне особе… »
Манијак: Унаказио рођака, па хтео да коље сервирку у болници!

Манијак: Унаказио рођака, па хтео да коље сервирку у болници!

Курир 05.12.2019
Душану Мургашком (60), званом Пикасо, осуђиваном насилнику и силоватељу, јуче отпочело суђење због покушаја убиства у КЦ Војводина и наношења тешких повреда. Признајем да сам претукао свог течу, али се не сећам да… »
„Нисам га ударио тим клештима“: Пикасова одбрана на суђењу за напад и покушај убиства у Новом Саду

„Нисам га ударио тим клештима“: Пикасова одбрана на суђењу за напад и покушај убиства у Новом Саду

Вечерње новости 04.12.2019
У Новом Саду почело суђење вишеструко осуђиваном Душану Мургашком (60). ВИШЕСТРУКО осуђивани Новосађанин Душан Мургашки (60) звани Пикасо у среду је поново сео на оптуженичку клупу Вишег суда у Новом Саду, под… »

Вести дана »