Povezane vesti

"Ubio bih je da sam hteo": Šokantna odbrana Pikasa, monstruma koji je silovao dve žene i devojčicu pa makazama pokušao da…

"Ubio bih je da sam hteo": Šokantna odbrana Pikasa, monstruma koji je silovao dve žene i devojčicu pa makazama pokušao da…

Blic 05.12.2019
U novosadskom Višem sudu juče je završen dokazni postupak protiv Novosađanina Dušana Murgaškog (60) zvanog Pikaso, inače višestrukog silovatelja, kome se sada sudi zbog sumnje da je 9. februara ove godine naneo teške telesne povrede sugrađaninu… »
Završen dokazni postupak za pokušaj ubistva servirke u KCV

Završen dokazni postupak za pokušaj ubistva servirke u KCV

Dnevnik 05.12.2019
NOVI SAD; U punoj velikoj sali novosadskog Višeg suda juče je Novosađaninu Dušanu Murgaškom Pikasu (60), osam puta osuđivanom, a od toga u više navrata zbog silovanja, završen dokazni postupak za teške povrede jedne osobe i pokušaj ubistva… »
Manijak: Unakazio rođaka, pa hteo da kolje servirku u bolnici!

Manijak: Unakazio rođaka, pa hteo da kolje servirku u bolnici!

Kurir 05.12.2019
Dušanu Murgaškom (60), zvanom Pikaso, osuđivanom nasilniku i silovatelju, juče otpočelo suđenje zbog pokušaja ubistva u KC Vojvodina i nanošenja teških povreda. Priznajem da sam pretukao svog teču, ali se ne sećam da sam hteo da ubijem tu ženu… »
„Nisam ga udario tim kleštima“: Pikasova odbrana na suđenju za napad i pokušaj ubistva u Novom Sadu

„Nisam ga udario tim kleštima“: Pikasova odbrana na suđenju za napad i pokušaj ubistva u Novom Sadu

Večernje novosti 04.12.2019
U Novom Sadu počelo suđenje višestruko osuđivanom Dušanu Murgaškom (60). VIŠESTRUKO osuđivani Novosađanin Dušan Murgaški (60) zvani Pikaso u sredu je ponovo seo na optuženičku klupu Višeg suda u Novom Sadu, pod optužbom da je 9. februara… »

Vesti dana »